Důvod k rozchodu podle ní určitě není nevěra. Že by to byl alkohol a nebo Filipovo časté extravagantní chování? „Já se k tomuhle opravdu nechci vyjadřovat,“ uvedla zpěvačka. Renč už letos dostal kopačky podruhé. Na jaře se s ním rozešla moderátorka Kristina Kloubková (33).

Filip je ze Šárčina rozhodnutí hodně smutný. Nejenže se zasnoubili, ale po vášnivé dovolené na indonéském Bali dokonce Filip poprvé v životě porušil svoji zásadu a Šárku požádal o ruku. „Měla jsem z toho obrovskou radost, ale teď si myslím, že je opravdu dobře, že k té svatbě ještě nedošlo,“ řekla Vaňková. Filip ale pořád doufá, že dojde k velkému návratu. „Já jsem ten krok nechtěl, ani neudělal. Šárku pořád moc miluju a rád bych s ní byl. Je to ale všechno jenom na ní, já tomu pomoci nemohu,“ svěřil Filip, jehož poslední měsíce jsou skutečně velmi krušné.

Dva rozchody a bouračka

Na jaře ho opustila bývalá přítelkyně Kristina Kloubková, před dvěma týdny naboural do před sebou jedoucího vozidla a přišel o řidičák. Tím ztratil také práci na spotech pro ministerstvo dopravy, a teď se s ním navíc o víkendu ještě rozešla Šárka. „Fakt nevím, co jsem komu provedl,“ komentuje svoji momentální životní situaci Renč.

Renč Blesku svěřil, že dokud neprovede rekonstrukci svého pražského bytu, dál bude bydlet za Prahou. „Kde je teď Šárka, nevím,“ řekl režisér. Vaňková je podle svých slov šťastná, že se nezbavila pronajatého bytu v Praze. „Nechám si ho i se všemi svými věcmi. To kdyby mě měl jednou Filip plný zuby, abych měla kam utéct,“ rozhodla se před třemi měsíci předvídavě Vaňková.