Decastelo: Problém při couvání

Eva Decastelo měla v úterý autonehodu
Autor: Filip Matušínský a archiv Evy Decastelo

"Snažila jsem se z parkovacího místa vycouvat, ale nebylo to možné, protože za autem chodili lidi. V tom začal vycouvávat další frajer a napálil to do mě. Nemohla jsem nic dělat," řekla Blesk.cz Eva Decastelo, která se účastníkem nehody stala v úterý odpoledne na Václavském náměstí.

I když šlo jenom o pomačkané plechy, škoda na jejím autě se v autorizovaném servisu vyšplhala na 45 tisíc korun.

Renč přišel o řidičák

Režisér Renč boural.
Autor: Foto od čtenáře

Jen o den dřív se účastníkem dopravní nehody stal režisér Filip Renč. Jeho superrychlé subaru narazilo ve vysoké rychlosti do vozu před sebou. I když režisér tvrdil, že auto neřídil a po nárazu z místa činu ujel, policie mu odebrala řidičský průkaz.

Renč, který režíroval spoty kampaně ministerstva dopravy Nemyslíš – zaplatíš!, odmítl jak dechovou zkoušku, tak i testy krve a moči, proto mu byl podle mluvčí pražské policie Andrey Zoulové až do konce vyšetřování nehody zabaven řidičský průkaz.

Vyskočilová: Osudné parkování

Anife řešila nehodu s dalším řidičem a policistou
Autor: Michal Šula

Okolo čtvrté hodiny ve čtvrtek, 19. srpna se v centru Prahy pokoušela zaparkovat Anife Vyskočilová. Při zajíždění k chodníku odřela blatník projíždějícího vozu značky Volvo. "Měla jsem zapnuté blinkry, podle mě jsem za to nemohla, ale policisté mě za viníka označili," řekla Blesk.cz tanečnice.