Zpěvačka se svou kapelou fanouškům v Lucerně představila jejich nové album, kromě toho zazpívali i své největší hity a publikum bylo nadšené. Dceřin koncert si nenechali ujít ani pyšní rodiče Dáda Patrasová a Felix Slováček. Nejdřív si neměli kam sednout, ale pak své místo našli. Nakonec ho ani nepotřebovali, protože Felix nadšeně pařil na dceřiny písničky a tleskal do rytmu. „Jsme moc pyšní, byla úžasná,“ řekli po koncertě a Aničce donesli velkou kytici. 

 

Slováčková si pro fanoušky připravila opravdu nabitý program plný překvapení a pořádně se u toho odvázala.  Nejen že celý koncert odzpívala ve velmi odvážném modelu, kdy měla na sobě síťované punčocháče a přes ně průhledné kalhoty jen ze šifonové látky, ale předvedla i to, jak má ohebné tělo. Dokonce i zpívala zavěšená hlavou dolů. 

Během vystoupení se totiž zavěsila do kruhů a v nich předváděla hotové akrobatické kousky. V kruzích se různě prověšovala, otáčela, propínala, to vše jen v síťovaných punčochách. Ty ovšem tolik pohybu najednou nevydržely. „Doufala jsem, že vydrží dýl,“ pousmála se nad tím Slováčková. 

Jako hosty si na pódium pozvala zpěvačku Martu Jandovou, Martina Haricha ze Superstar, ale také svého blízkého přítele Milana Peroutku. Ten vystoupil v průsvitné růžové blůze a na koncert přišel v doprovodu svého manžela Dominika. „To, co děláš, tě léčí – a i ty nás léčíš," řekl Peroutka Slováčkové na pódiu. 

Zpěvačku před fanoušky chválila i Jandová. „Ženský v showbyznysu jsou někdy kobry, co se koušou, ale Anička má srdce otevřené,“ řekla jim. Na pódiu se vystřídala i kapela Vesna. „Jsi pro nás superžena. Jsi lvice, která bojuje, a věříme, že to, co dáváš ostatním, budeš moct dávat i sama sobě," chválily holky z kapely Aničku. Posluchači pod pódiem jásali, aby dali najevo, že s nimi souhlasí. Zkrátka Slováčková s kapelou ze sebe vydali to nejlepší a fanoušci je za to hlasitě odměnili. 

Video
Video se připravuje ...

Anna Slováčková: Svalovci mi nic neříkají, u chlapa chci něco jiného. Kateřina Štichová

Fotogalerie
48 fotografií