Z dlouhé chvíle si Anna Slováčková zavzpomínala na své dospívání a velmi se u toho rozčílila. „Nedokážu pochopit, jak někdo mohl týhle krásný holce v tu dobu říct, že je tlustá a měla by zhubnout. A je mi tak líto, že jsem jim věřila a nechala si tím v mém dospívání totálně ničit hlavu tak, že to mělo samozřejmě přesah i do současnosti,“ přiznala na sociální síti zpěvačka.

Ví, že věty typu „Tohle všechno sníš jo?”, ,,To si ještě přidáš?, To já už bych to nesnědla.”, ,,Nechceš si obléci radši něco víc volného/zahalujícího/co ti bude slušet?” nebo ,,To ti nevadí, žes přibral/a?” dokáží pořádně zasáhnout do duše.

Znovu a znovu připomínám, jak slova dokážou bolet! A když takhle vystřelíte, klidně i jen slepejma, tak to může být poslední střela, než člověku rupne v bedně a už má zaděláno na pořádnej průůů*** - nemůžete totiž ani vědět, kolik lidí na něj vystřelilo před vámi ostrýma. Pojďme se už konečně na nějaké soudy našich postav vykašlat a říkejme si věci, které můžou naše sebevědomí naopak zvednout a ne zničit,“ apelovala na lidi, aby dvakrát přemýšleli, dřív než vypustí podobné urážky z pusy. Jí samotné podobné řeči ublížily, a jak se zdá, vyrovnává se s nimi dodneška.

Video
Video se připravuje ...

Anna Slováčková: Svalovci mi nic neříkají, u chlapa chci něco jiného Kateřina Štichová

Fotogalerie
53 fotografií