Prostě se to u nich děje, ale mnoho lidí z okolí Slováčka a Patrasové už to štve. „Několikrát týdně mám telefonát od Dády, která se podivným hlasem ptá, zda nevím, kde je Felix,“ svěřil deníku Aha! jeden ze Slováčkových kolegů. „To je pořád: Nevíte, kde je Felix?“ dodává další ze spolupracovníků. A co na to říká sám muzikant?

Chce klid

„To dělá stále! Přitom se stačí podívat do kalendáře, že jsem na výjezdech,“ okomentoval pro Aha! Felix, který má chování své manželky plné zuby. „Já potřebuji klid na práci, která živí i ji, sakra...“ rozohnil se legendární hudebník, kterého na podzim čeká mnoho koncertů a také vánoční turné se zpěvákem Ondřejem Provazníkem (27). „Fakt musíme mít klid na práci,“ povzdechl si Felix.

Má výkyvy

Slováček už několikrát naznačil, že má jeho žena tzv. výkyvová období. „Někdy je dobrá, jindy ne, já už jsem si na to zvykl a nehroutím se z toho,“ tvrdí muzikant. „Upnul jsem se na práci a na přátele. A Dáda to prostě musí pochopit,“ dodal.

Patrasové hrozí vězení

Po loňské autonehodě byla Dáda Patrasová na konci června obžalovaná pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky a musí před soud. Hrozí jí až 3 roky natvrdo za mřížemi. Autonehodu z loňského května, po které herečka a zpěvačka odmítla dechovou zkoušku na alkohol, policie vyhodnotila jako trestný čin. Obvodní státní zástupce pro Prahu 10 Richard Houdek pak Patrasovou obžaloval.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní! Hana Höschlová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
47 fotografií