V minulosti se Alice ukazovala nahoře bez klidně i ve filmech, například ve snímku Báječná léta pod psa. Na svém instagramu je ale poměrně cudná, i když je pravda, že své příznivce z řad mužů často dráždí a těší fotkami v plavkách či s nadupaným dekoltem. 

Proto ji asi dost zaskočilo, když instagram smazal jednu z jejích fotek a vyhodnotil ji jako nevhodnou. Jenže to nebyla žádná z těch šťavnatějších, ale obyčejná vzpomínka na dětství. Ale nevzdala to, a zveřejnila tedy další černobílý retro snímek se sestrou.

„Doufám, že touto fotkou nikoho neurazím, byl mi totiž odebrán příspěvek, kde jsme se ségrou jako malé u moře a máme ‚jen‘ spodní díl plavek. Ani si nedovedu představit, že bychom měli mít i horní díl ve věku asi pěti a devíti let. Naopak mi připadá až úchylný cpát malé holčičky do podprsenek. Tady mi kouká lejtko, tak nevím,“ smála se Bendová striktním předpisům a v podstatě novodobé cenzuře.. 

A zdá se, že někteří fanoušci pro ni měli pochopení a smáli se s ní. „Snad vás za tuto fotku nezavřou. Svět se zblaznil,“ vrtěl někdo hlavou. „Vy jste si dovolila odhalit lýtko? Skandální,“ vtipkoval další člověk v komentářích. Našli se ale i tací, co připomněli, že ačkoliv se ta pravidla mohou zdát podivná, nejsou jen „pro srandu králíkům“. Ostatně v minulosti se hned několikrát mluvilo o tom, že co se třeba rodičům zdá jako nevinné fotky jejich andílků, může na pedofily působit jako dětská pornografie, kterou vyhledávají, sdílí a směňují. 

„Mně to přijde naopak v pořádku, že se polonahé děti nemají zveřejňovat na soc. sítích. Pohybuje se zde spousta honičů, kteří mají různé úchylky. O to jde. Nejde o pohoršení nad polonahým dítětem, jde o podporování choutek různých magorů a podstrkování jim materiálů k ukájení. Že ano,“ připomněl další člověk.

Herečka na to možná nepomyslela, když si z instagramu utahovala. Každopádně teď už je dospělá, a tak, pokud by snad přece jen chtěla více svobody, může přece jen po vzoru Simony Krainové (50) vstoupit na platformu OnlyFans. Tam by pak mohla odhalit daleko víc než jen lýtko. A její fandové by to jistě ocenili.

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová brání dětem, aby viděly její filmy! Stydí se za svou nahotu? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
45 fotografií