Inna o svém soukromí nerada mluví a v podstatě od rozchodu v roce 2020 s fotbalistou Petrem Tlustým, se kterým tvořila pár pět let, o svých láskách mlčela. Asi rok byla s manažerem Jiřím Rákosníkem, ale nikdy se veřejně neukázali. Ale to se zřejmě změní s jejím novým klukem, protože krásná sporťačka ho přestala tajit. 

O tom, že tvoří pár s finalistou SuperStar 2021 Adamem Janotou se už dlouho spekuluje. Až na přímou otázku Blesku, zda je tomu tak, Puhajková odpověděla. „Myslím, že si zaslouží, abych řekla – ano, jsem s Adamem. Už nějaký čas jsme spolu a jsem šťastná. 

Video
Video se připravuje ...

Sporťačka Puhajková má chlapa: S Adamem jsme spolu!  Markéta Reinischová

A je to venku, Inna už není single! Zpěvák stejně jako ona sdílí vášeň ke sportu a nejvíc si to užívá na wakesurfu, kde do půl těla svlečený předvádí své svalnaté tělo. V životě moderátorky je to první muž, který je mladší než ona.

„Je to tak, vždy jsem tíhla ke starším mužům, cítila jsem v nich oporu. Ale s Adamem je to jiné, má nadhled, vtip a prostě je nám spolu dobře,“ usmívá se zamilovaná kráska. První partner Jaromír Jágr letos oslavil 51 let a Petr Tlustý (37) byl o pár měsíců starší než Inna. 

Sportovní moderátorka Novy se o svém vztahu rozpovídala na světové premiéře nové generace modelu Kodiaq v Berlíně. Je totiž tváří Škoda ČR a už nějaký čas jezdí elektomobilem Enyaq. 

Fotogalerie
55 fotografií