Inna za život prošla vážnými vztahy, ale žádný z nich neskončil svatebními zvony. Ať už s hokejistou Jaromírem Jágrem (51), anebo s fotbalistou Petrem Tlustým (37). Oba dlouhodobé vztahy skončily rozchodem a moderátorka se rozhodla pro single život.

„Užívám si to. Po letech bydlím sama, párkrát jsem byla sama na dovolené v zahraničí… a je mi opravdu fajn,“ tvrdí Puhajková, kterou zájem mužů těší. Naposledy překvapila návštěvou na klinice, kde vyšetřují plodnost!

Video
Video se připravuje ...

Inna Puhajková: Co jí dovolily změny na Nově? David Turek, Elmer Carvalho

„Děkuji za skvělou péči a moc milý přístup,“ napsala půvabná brunetka na sociální síť. Že by ji dohnala touha po miminku? Na to bohužel Inna neodpověděla, stejně tak mlčí i ohledně toho, zda skutečně randí s finalistou SuperStar z roku 2021 Adamem Janotou.

Pohledný zpěvák je o osm let mladší, ale stejně jako Innna miluje wakeboard (Vodní sport, který spojuje prvky surfování, snowboardingu a vodního lyžování. Při wakeboardingu je jezdec připevněn k prknové desce, podobné snowboardu, a ta je poté tažena za lodí či člunem po hladině vodní plochy.). A tomu se moderátorka v poslední době hodně věnuje…

Fotogalerie
42 fotografií