Zatím se žádné partnerce Jaromíra Jágra nepodařilo dostat ho k oltáři. A zatím se do svatebních šatů nechystá ani jeho současná přítelkyně modelka Dominika Branišová (28). „Já ho chápu, hokej měl vždy na prvním místě. Hokejem žil a tím, jak do toho dával maximum, tak se bál mít rodinu během aktivní kariéry. Buď by šidil hokej, nebo rodinu, proto si myslím, že to oddaloval,“ řekla Super.cz Puhajková s tím, že na rozdíl od žen muži mohou mít děti klidně i v sedmdesáti. „Každý si o tom může myslet, co chce, ale je to jen jeho věc, kdy se pro to rozhodne,“ dodala.

Není ani tajemstvím, že Jágra na jeho cestách mnoho let doprovázela jeho maminka Alena. Právě jí se přisuzoval fakt, že byla překážkou v Jardových vztazích. „Nám do vztahu nikdy nezasahovala, naopak, ke mně se chovala velice vstřícně. V úplných začátcích mě hodně podporovala, ještě na Kladně mě učila vařit. Dávala mi rady, jaké suroviny a kde v New Yorku pořídím a tak. Jednou mi řekla: Když tě bude něčím štvát, tak za mnou přijď a já mu vyčiním,“ prozradila s úsměvem sportovní moderátorka.

Jako mladičká se Inna s Jaromírem přestěhovala do Ameriky, kde prožívali nejkrásnější roky. „Nejraději vzpomínám asi na začátky, na dva roky v New Yorku. Následující tři sezony v Rusku, to pak bylo náročnější, a i pro náš vztah velká zkouška. O to hezčí byl potom návrat do Ameriky, do Philadelphie. Tam jsem si to hodně oblíbila, jak tým, vztahy v něm, tak i město samotné. Byla to taková hezká tečka,“ svěřila se bývalá modelka, která se po rozchodu s Jágrem osamostatnila a vydala se na dráhu televizní moderátorky.

Video
Video se připravuje ...

Dívka v modrém Inna Puhajková na Plese jako Brno: Vášnivá tanečnice! Markéta Reinischová

Fotogalerie
57 fotografií