Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Okázalá show je tu zase! Největší trapasy a šílenosti Česko-Slovenského plesu!

/
  • Česko - Slovenský ples je za dveřmi
    11. února 2023 ● 05:00

    Česko-Slovenský ples hlásí velkolepý návrat! Po vynucené covidové přestávce se v Obecním domě bude plesat a juchat jako za starých časů. Připomeňme si pár střípků z minulosti, kde o faux pas nebyla nouze. 

  • 1.

    Páry, které už neexistují

    V roce 2019 na ples do Obecního domu poprvé jako pár přišli Monika Bagárová s Makhmudem Muradovem. Zpěvačka si na bál nechala prodloužit vlasy do půl zad a pod průsvitnou róbu si oblékla stříbrnou kombinézu. Dvojice se o rok a půl později stala rodiči dcery Rumie, ale ani to je neudrželo spolu. 

    Moderátorka Inna Puhajková si přišla zaplesat s fotbalistou Petrem Tlustým, se kterým tvořila čtyři roky pár, ale o rok později se rozešli. 

    Slova o miminku a lásce padala z úst malířky Lucie Gelemové, kterou doprovodil Felix Slováček. Ani jedno neklaplo, milenci se na konci roku 2021 rozešli a muzikant se vrátil k Dádě Patrasové

  • 2.

    Tereza Kerndlová (35)

    Jednou z vystupujících na Česko-Slovenském plese v roce 2019 byla zpěvačka Tereza Kerndlová. Své show chtěla dodat originalitu a šmrnc, a tak si na sebe oblékla overal pošitý kamínky, který měl připomínat kostým Jennifer Lopez.

    Ale na ples se její výstřední ohoz vůbec nehodil. A navíc zpěvačce spíš ubližoval, než lichotil. Při sebemenším pohybu se jí zařezával v rozkroku, což nebylo moc sexy.

  • 3.

    Nikol Švantnerová (30) a Karolína Mališová (26)

    Česká Miss pro rok 2015 Nikol Švantnerová a Karolína Mališová podtrhly svůj půvab na Česko-Slovenském plese šperky za miliony. Brilianty se jen blyštěly.

    Zatímco Nikol byla ověšená šperky za 4 a půl milionu korun, Karolína byla malinko skromnější. Vybrala si od ALO diamonds skvosty za milion a čtvrt. 

  • 4.

    Karel Gott (†80)

    V roce 2018 měl být hvězdou Česko - Slovenského plesu Karel Gott (†80). „Byl jsem potěšen a poctěn, když mě organizátoři oslovili, abych zazpíval na zítřejším Česko-Slovenském plese. Nesmírně jsem se na vystoupení těšil, obzvlášť když se ples ponese ve slavnostním duchu 100. výročí vzniku Československa. Vždy mě mrzí, když musím své pracovní závazky odřeknout kvůli nemoci, tak, jako je tomu i nyní. Jsem stále hospitalizován a zdravotní stav mi tak bohužel nedovolí zítra zazpívat. Pevně však věřím, že se ples vydaří a jeho návštěvníci si užijí krásný večer,“ oznámil Karel Gott prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové.

    I když se mistr z nemoci trochu oklepal a o rok později oslavil 80. narozeniny, 1. října 2019 zemřel...

  • 5.

    Nevěra v přímém přenosu

    Tehdejší manželka Václava Noida Bárty Gábina Dvořáková předvedla na Česko-Slovenském plese v Obecním domě nejenom nové silikony, ale i doprovod. 

    Nechala jsem si po porodu upravit prsa,“ přiznala Blesk.cz Gábina s tím, že dva roky kojila dceru Terezku. Právě po kojení se jí už nelíbil pohled na přírodní prsa, a tak se rozhodla pro pomoc od plastického chirurga Patrika Paulise. Ten ji i na ples doprovodil, a jak se o pár týdnů ukázalo, tak jí dělal garde i v ložnici. 

    Zanedlouho Noid oznámil konec manželství. 

  • 6.

    Gregorová (70) s Koptíkem

    Po veřejné žádosti o ruku se na plese objevila herečka Hana Gregorová s mladým partnerem Ondřejem Koptíkem

    Jak vidíte, tak jsem mu už odpustila, ale měl hodně namále,“ přiznala poprvé Gregorová, která se s Ondřejem chtěla rozejít. „Vdávat se rozhodně nebudu, takhle nám to vyhovuje,“ uzavřela celé téma Hana.

  • 7.

    Celeste Buckingham (27)

    Slovenská zpěvačka na plese už několikrát předvedla svou obří kérku na zádech. Momentálně je single, ale je možné, že na bále překvapí doprovodem. Naposledy jí garde dělal Aleš Mlátilik, ale s tím je už dávno konec. 

  • 8.

    Galerie

    Fotogalerie
    62 fotografií

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy