Wolf byl v branži velmi oblíben pro svou nekonfliktní povahu a velký smysl pro muziku. „Měl jsem ho moc rád, znali jsme se dlouho,“ svěřil Blesku Karel Vágner (81). Před rakví příteli zasalutoval. „Ví se o mně, že už na pohřby nechodím, lidí kolem mne ubývá, ale nyní jsem se rozloučit potřeboval a musel. Sbohem, kamaráde,“ řekl s těžkým srdcem Mistr basů.

„S Milanem jsem natočil spoustu písniček například Hanky Zagorové i Dády Patrasové,“ vzpomínal Zdeněk Barták (69). „Znali jsme se snad padesát let. Byl to laskavý a příjemný člověk, na jehož slovo jste se mohli spolehnout,“ dodal skladatel.

Dopis do nebe

Na pohřeb přišlo v kalný říjnový den mnoho lidí od muziky. Felix Slováček (80) dokonce Wolfovi na cestu do hudebního nebe živě zahrál. Slzami skrápěly odchod fajn člověka zpěvačky Michaela Gemrotová (37), Dasha (42) i Míša Nosková (40), která statečně nad rakví přečetla dojemný dopis od dcery zesnulého, novinářky Gabriely Wolfové.

Video
Video se připravuje ...

Palestinci vraždí a unášejí! Kadyrov chce zrušit volby v Rusku. A Soukup žene k soudu Agátu. Bára Horáková, Lukáš Červeny, reuters

Fotogalerie
145 fotografií