Když došlo na téma rozchodu s ředitelem televize Barrandov, bývalá modelka dlouho zarytě mlčela. Ale jak oba dva pod kotel jejich problémů přikládají, tak vybuchla.

V nepohodě

V rozhovoru pro eXtra.cz prohlásila, že za krach jejich vztahu je zodpovědný Soukup a jeho chování ke Kryšpínovi (12) a Mie (6). „Moje děti z předchozích vztahů si nesedly s tatínkem Rozárky. Byla to jednoduchá matematika. Mám tři děti a dvě z toho nejsou šťastné. A jedno je tak malé, že ještě nemůže říct svůj názor,“ řekla v rozhovoru Hanychová a pokračovala: „Když vidíš své děti, které se neusmějí a raději odcházejí do svých pokojů, když přichází nový partner, nechceš v tom žít. Nechci říkat, jak na nás řval. Ublížilo by to Róze. Moje děti se ale nesmí nikdy cítit v nepohodě!“ zdůraznila trojnásobná maminka. „Ano, to byl hlavní důvod našeho rozchodu,“ potvrdila následně Blesku Hanychová, že citována byla správně.

O čem to mluví?

A z toho zase běsnil Soukup. „O jakém neštěstí to mluví? Poprvé slyším, že jsem s dětmi neměl dobrý vztah. Doteď jsem ho považoval za skvělý,“ nechtělo se mu věřit, co na něj expartnerka vytáhla. „Narození dcery považuji za štěstí,“ odpověděl na dotaz Blesku otec půlroční Rozárky.

Stížnosti, stížnosti...

Soukupovy cti se dotýkají i další stížnosti Hanychové na jejich soužití. „V jednom kuse opakuje, že mě nechce hanit, protože si nepřeje, aby to Rozárka jednou musela číst. Pak ale vydá čtyřicetiminutový rozhovor, kde si stěžuje snad na všechno. Co jsem, jaký jsem a jak jsme nejezdili na výlety a že to se mnou nebyla taková zábava, jak si představovala,“ kroutí hlavou Soukup. A vykládá svůj pohled na věc: „Rád bych připomněl, že byla od samého začátku v de facto rizikovém těhotenství, poté v šestinedělí s malým miminkem, tudíž na žádné velké výlety ani jezdit nemohla. Pak jsme byli ve Španělsku, což asi není výlet... Zbytek si asi každý čtenář domyslí sám...“ tvrdí majitel televize Barrandov.

Zákaz fotek? Hloupý truc!

Soukupovi se také nelíbí, že Agáta na svých sociálních sítích zveřejňuje fotky jejich dcery. „Budu to muset řešit předběžným opatřením. Nikdy nevíte, co koho napadne. Svět je plný bláznů,“ řekl Blesku Soukup s tím, že dceru také může někdo unést. Reakce Hanychové? Soukupův přístup jí prý přijde hloupý... „Nevím, proč vlastně chce trávit se svou dcerou čas, když je jeho okolí tak nebezpečné? Je to od něj hloupý truc, protože když někdo zvesela prodává svoji dceru na svých titulkách, a pak zakáže její matce ukazovat to, jak se směje a roste, tak to mi přijde opravdu směšné,“ míní Agáta.

Hanychová proti otci dcery: Měl být s Rózou, ale... TOČIL 300. DÍL TRAPNOSTI!

Soud již vydal předběžné opatření, které nakazuje Hanychové předávat Rozárku otci Soukupovi 3x týdně a každý druhý víkend. Toto rozhodnutí bude platit až do vynesení konečného rozsudku o rozdělení péče. „Určitě budu žádat o střídavou péči. Pokud by na to přišlo, jsem připraven i na výhradní péči ze své strany,“ řekl Blesku Soukup s tím, že je rozhodnut omezit i moderování svých pořadů. „..řekl pan Soukup, který místo toho, aby včera, když měl být s Rózou, kterou jsem mu musela dát, točil svůj 300. díl seriálu Trapnost na TV Barrandov!“ reagovala okamžitě Hanychová. „Kde byla v tu dobu holčička, mi ani neřekl!“ stěžovala si.

Video
Video se připravuje ...

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou David Turek

Fotogalerie
43 fotografií