Influencerka Dominika Myslivcová má ráda luxus a nebojí se to dávat najevo. Když 22. srpna přivítala na světě syna Deriana, bylo jasné, že chlapeček se jen tak v nějakých dupačkách z druhé ruky převalovat nebude. Však už první věcí, kterou svému miminku koupila (tehdy ještě ani nevěděla, zda pod srdcem nosí chlapečka, nebo holčičku), byly luxusní botičky Fendi. 

Dominika dostála své pověsti do slova a do písmene; kloučkovi koupila už před jeho narozením kočárek Dior za 165 tisíc korun (mezi celebritami dost oblíbený, stejný má například Zuzana Plačková) a teď ho konečně s miminkem otestovala i venku! 

Značku Dior si novopečená máma natolik zamilovala, že kočár doplnila taškou na pleny ve stejném vzoru za dalších 69 tisíc korun, na hlavu si uvázala šátek za 18,5 tisíce a přes rameno přehodila kabelku za 82 tisíc. Všechno poctivě sladěno! Outfit doladila ještě béžovými teniskami Dior D-Connect za daších 25 tisíc. 

„Vyvezla jsem toho svého mini bosse na čerstý vzdoušek. A i odfotit jsem se zvládla, KONEČNĚ. Takže naše první kočárková,“ rozplývala se. Z luxusní prochajdy bylo zkrátka nutné pořídit patřičnou fotodokumentaci a pochlubit se na sociálních sítích... První kočárková, to je velká věc!

 

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Problém se šaty! Markéta Reinischová

Fotogalerie
97 fotografií