Mortimer na Bali odletěla sama na začátku listopadu a ubytovala se na severozápadním pobřeží Bali v rezortu u moře. 

„Další báječné místo na vyčištění mysli. Každý den přináší spoustu nového a užívám si naplno,“ netajila své nadšení z ostrova Kamila, která pod své fotky nikdy nezapomněla dát hashtag – „holkyjajsemtakstastna“. Půjčila si moped a až do osudného dne poznávala krásy Bali. 

Video
Video se připravuje ...

75. narozeniny oslavím na ranči, prozradila Helena Vondráčková. Luboš Procházka, Lukáš Červený

Podle místního tisku nezvládla řízení a při odbočování ji smetl nákladní vůz. Střet s těžkým vozem ji vymrštil na tvrdý asfalt. Měla zraněnou levou stranu hlavy, zlomenou levou ruku i nohu. Nehoda se stala v půl druhé místního času, přivolaná záchranka ji okamžitě převezla do nemocnice, kde ji v 16:45 prohlásili za mrtvou.

„Dočasný závěr je, že existuje podezření na nehodu z nedbalosti a nedostatku opatrnosti řidičky. Řidič nákladního vozidla, který přijížděl zprava a chtěl odbočit vlevo, nemohl motorku vidět,“ napsala místní média. 

Kamila byla rozvedená, bezdětná a momentálně s nikým nežila, a tak převoz těla do České republiky zajišťovala její maminka. Ta zařídila i pohřeb v rodných Pardubicích. „Pohřeb se konal minulý týden. Byli tam jen čtyři lidi, nikdo ze slavných tam nebyl. Popel bude rozsypaný do moře,“ řekla Blesku blízká kamarádka Mortimer.

Fotogalerie
41 fotografií