Mortimer na Bali odletěla sama před šesti dny a ubytovala se na severozápadním pobřeží Bali v rezortu u moře. Podle posledních fotek si užívala nejenom všeho, co ubytování nabízí, jako je spa, jóga, ale i výlety na lodi a potápění.

„Další báječné místo na vyčištění mysli. Každý den přináší spoustu nového a užívám si naplno,“ netajila své nadšení z ostrova Kamila, která pod své fotky nikdy nezapomněla dát hashtag – holkyjajsemtakstastna.

Video
Video se připravuje ...

Extravagantní návrhářka Vanda Janda: Rozchod s režisérem filmu Havel! Co se stalo? Markéta Reinischová

Bohužel se už nikdy dalším nově objeveným místem nepochlubí, o víkendu tragicky zemřela při jízdě na mopedu. Podle místního tisku nezvládla řízení a při odbočování jí smetl nákladní vůz. Střet s těžkým vozem jí vymrštil na tvrdý asfalt. Měla zraněnou levou stranu hlavy, zlomenou levou ruku i nohu. Nehoda se stala v půl druhé místního času, přivolaná záchranka ji okamžitě převezla do nemocnice, kde ji v 16:45 prohlásili za mrtvou.

„Dočasný závěr je, že existuje podezření na nehodu z nedbalosti a nedostatku opatrnosti řidičky. Řidič nákladního vozidla, který přijížděl zprava a chtěl odbočit vlevo nemohl motorku vidět," napsala místní média. Momentálně její blízcí – maminka a přátelé – řeší převoz těla do Česka.

Podnikatelka byla blízkou přítelkyní Heleny Vondráčkové a přátelila se s desítkami dalších celebrit. Žádný rok nechyběla na karlovarském festivalu a dalších událostech roku. Byla vášnivou cestovatelkou, milovnicí luxusu a bot.

Fotogalerie
42 fotografií