Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Český lev snese všechno: Hvězdné róby, které zaslouží potlesk i výprask!

/
  • Róby na Českém lvu
    5. března 2022 ● 05:00

    Filmové ceny Český lev mají jasně daný dresscode –⁠ Black tie. Pro muže omezená volba smokingu, zato dámy mají mnohem větší volnost vybrat si, v čem se na červeném koberci blýsknou. Ne vždy to však dopadne dobře, ale na druhou stranu mají módní kritici žně. 

  • 1.

    Pavla Tomicová

    V roce 2020 si Lvy nenechala ujít herečka Pavla Tomicová (59), která byla za vedlejší roli ve Vlastnících nominována. Zvolila černé pytlové šaty s tylovými rukávy, ale materiál ji zradil na celé čáře! Už na červeném koberci měla šaty od sezení v autě zmačkané a navíc je pokryly skvrny od potu. Škoda, protože jinak to herečce slušelo...

     

  • 2.

    JItka Schneiderová

    Loňský ročník se kvůli covidu konal bez veřejnosti a bez zástupů slavných hostí, pozvaní byli pouze nominovaní na ceny. Přesto se v prořídlém davu příchozích vyjímala herečka Jitka Schneiderová (48) a módní kritička Blesku Ina T. je takto zhodnotila:

     

    „Ve světě módních magazínů za svůj jindy elegantní styl ceněná herečka poněkud překvapila modelem nechávajícím představivosti nepatrný prostor. Detaily těla zcela obnažující, transparentní šaty s krajkovou vsadkou na předním dílu záměrně kontrastují se sportovní trojúhelníkovou podprsenkou a do pasu vysokými kalhotkami. Ač se jedná o komplet z luxusního módního domu Dior, pro slavnostní ceremoniál s dress-code Black Tie je jeho míra nahoty pomyslným překročením Rubikonu, po němž do brázdy dráždivé rafinovanosti již není návratu.“

     

  • 3.

    Zuzana Stivínová

    Královna dekoltů na červeném koberci Zuzana Stivínová (48) na Lvech, na kterých byla před covidem naposledy veřejnost a celebrity, překvapila kalhotovým kostýmem v metalické barvě a s výrazným vzorem. Pod sako si (ne)vzala podprsenku, a tak se opět bylo na co koukat. 

     

  • 4.

    Adriana Bartošová

    Držitelka ceny za nejlepší masky v roce 2021, slovenská vizážistka Adriana Bartošová, se svou jedinečnou reakcí na vítězství okamžitě stala hvězdou předávání.

     

    Kromě puntíkatého modelu s velkým výstřihem zaujala diváky u obrazovek svou upištěnou reakcí na vítězství křišťálové sošky v kategorii nejlepší masky za film Havel.

     

  • 5.

    Vanda Janda

    Růžové šaty si Vanda Janda pro sebe navrhla sama a Český lev v roce 2019 jí přišel jako dobrá akce, kam je vynést. Na červený koberec přišla v doprovodu režiséra filmu Domácí péče Slávka Horáka, se kterým nějaký čas randila. 

    Obří róba právem budila pozornost, ale i obavy, jaké místo v hledišti zabere. „Nakonec jsem celý přenos proseděla v restauraci naproti Rudolfinu. Přece jenom by lidi za mnou nic neviděli a potřebovala bych aspoň dvě sedačky,“ svěřila se Blesk.cz se smíchem půvabná Slovenka, která se modelingu věnuje už jen okrajově.

  • 6.

    Erika Stárková

    Herečka Erika Stárková alias Pavel anebo Dáša ze seriálu Most! si ze všech dam na vyhlášení prestižních filmových cen Český lev 2019 vzala nejodvážnější róbu. Výstřih měla až do pasu a podprsenku musela vzhledem ke střihu modelu nechat doma.

     

    I když hrozilo, že ukáže víc, nestalo se tak. Vše měla pod kontrolou. Erika se loni stala maminkou, a tak se letošního předávání zřejmě nezúčastní. 

     

    VIDEO: Jiří Mádl a Magdaléna Borová vyhlásili nominace Českého lva: Jak prožívali svá vítězství?

    Video
    Video se připravuje ...

    Jiří Mádl a Magdaléna Borová vyhlásili nominace Českého lva: Jak prožívali svá vítězství? David Turek

    Fotogalerie
    41 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

krtek.: a ta Vadná Janda je kdo ?

(05. 03. 2022 14:28)

panda82: Hrůza, někde cgyvěla soudnost

(05. 03. 2022 09:45)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy