Vratislav Mynář se po skončení ve funkci kancléře rozhodl na čas přemístit na Moravu, kde vlastní rozlehlý srub. Jeho půvabná manželka Alex s jejich syny Vratislavem (8) a Viktorem (4) ho nenásledovala, ale zůstala v pražském domově.

Se syny žiji ve střešovické vile a manžel na Moravě, kde odpočívá a my za ním jezdíme na víkendy. Zvelebuje zahradu a stará se o dům,“ potvrdila tehdy Blesku moderátorka.

Video
Video se připravuje ...

Alex Mynářová netají: S mužem žijí každý jinde! Ve vile za 40 milionů se služebnictvem. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Ale za půl roku se to v jejich rodině razantně změnilo. „Je nezvyklé, že manžel je už v pondělí odpoledne doma a je s námi celý týden. Dál pracuje pro kancelář Miloše Zemana a má další aktivity. Určitě je to lepší pro všechny, hlavně pro kluky, kteří si užijí tátu,“ pochlubila se Blesku Alex, která nechyběla na kosmetickém odpoledni, kde se představovaly technologické novinky.

Jediné, co jsem si do obličeje nechala napíchat, je plazma, protože během covidu, kdy se musely nosit roušky se mi zhoršila pleť. Okolo pusy jsem měla hnisavé boláky a právě tahle metoda z vlastní krve mi moc pomohla,“ svěřila se půvabná brunetka.

Fotogalerie
52 fotografií