Když Eva nedávno na sociální síti rozpoutala diskuzi o tom, co je ještě pro děti přípustné vidět a co už ne, prozradila, které pohádky mají její děti zakázané. Jednou z nich je i animovaný seriál Prasátko Peppa. „Za mě to byla vždycky pěkně sobecká holčička a spojení »hloupý Tome« mě vždycky štvalo,“ uvedla zpěvačka k větě, kterou říká prasátko Peppa svému bratrovi. „Když mi pak Náťa řekl »hloupá mami«, tak jsem trochu nevěděla, co na to říct,“ dodala Burešová.

A na seznam zakázaných pořadů přidala i legendární animovanou žlutou rodinku. „Já se na Simpsonovy nikdy koukat nemohla a moje dítě se na ně taky nekouká. Je tu spousta pohádek pro děti, třeba Bing a Prasátko Peppa, kde se postavy chovají takovým způsobem, že u nás doma nejedou,“ pravila rázně zpěvačka.

Na tohle nekoukáme!

S Evou Burešovou její názor sdílejí i další její příznivci. „Peppa a Bing, to je zlo,“ nebo „doma nemůžu Peppu ani slyšet,“ souhlasili s herečkou na sociální síti. „Já všechny pohádky filtruju sama a sama rozhodnu, jestli je to podle mě vhodné, nebo ne,“ vysvětlila Eva, vhodný program proto vybírá. „Pokud se k nám přece jen něco dostane, tak vysvětluji. A klidně do zblbnutí. Tak, jak mě vedli moji rodiče,“ doplnila ještě Burešová.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny! Hana Höschlová

Fotogalerie
43 fotografií