Málokdo to ví, ale Přemek Forejt, jenž se pyšní pověstí jednoho z nejvyhledávanějších šéfkuchařů, si původně svou budoucnost s vařečkou v ruce rozhodně nepředstavoval. Jako malý chtěl být hercem! Kvůli své roztěkanosti nastoupil do odborného učiliště na obor kuchař, ale vaření ho vůbec nebavilo. Ani škola jako taková. „Děda je profesor, babička byla doktorka a já mám jenom podělanej výučák,“ postesl si pro server TN.cz. Vše se změnilo až během jeho praxe v zahraničí, kde se učil od nejlepších kuchařů.

Zkušenosti totiž sbíral v Londýně ve vychvalovaných michelinských podnicích. „Když jsem byl v Anglii, tak to nebylo zrovna nejjednodušší, protože jsem si všechno procházel od těch úplnejch základů, takže jsem třeba umýval nádobí. Popravdě tam se dře 16 hodin denně a já jsem díky tomu zhubl. Jednu dobu jsem měl 53 kilo, což bylo úplně šílený,“ popisoval dnes uznávaný kuchař Forejt chvíle, během nichž si v restauraci L´Autre Pied sáhl až na dno... a svůj pobyt za Lamanšským průlivem popisoval jako „vojnu“.

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake! TV Nova

Na sociální síti nyní ukázal, jistě k velké radosti svých followerů, několik fotek, co vznikly právě v této náročné době. S popiskem „vzpomínky na Londýn“ sdílel životní partner zpěvačky Evy Burešové (30) záběry, na nichž je téměř k nepoznání. Bez svých tak typicky dlouhých vlasů, jenom s rošťáckým rozcuchem, co dával vyniknout jeho trošku odstátým uším, a bez kozí bradky, ale s obličejem hladkým jak dětská prdelka, by v něm známého porotce oblíbené novácké show MasterChef Česko snad ani nikdo nehledal.

Forejtova tehdejší vizáž trochu připomněla jeho proměnu v Justina Timberlakea (42) v pořadu Tvoje tvář má známý hlas... Nicméně posuďte v naší galerii sami!
Fotogalerie
50 fotografií