Do Ameriky spolu zamilovaný pár vyrazil na koncert Beyoncé, protože Burešová dostala od Forejta lístky k narozeninám. „Zdravím vás z New Yorku! Děkuji vám za krásná přání k narozeninám. Je mi 30. Jsem zdravá. Krásná. Boží. Alespoň tak se teď díky všemu kolem cítím. Doufám, že vám je všem moc hezky a cítíte se stejně. Obědy tu mají dobré. Všechno poctivě jím a někdy si i přidám! Jsou tu na mě hodní,“ hlásila zpěvačka spokojeně z první návštěvy New Yorku.

Narozeninovou cestu si navíc užili bez dětí, což se jim nepodaří příliš často. „Byli jsme jako dvě mladý duše, které neměly závazky,“ prozradila herečka webu super.cz s tím, že dětem samozřejmě volali a kupovali jim dárky. „Bylo to neskutečný. Poznávali jsme věci a zároveň jsme prohloubili spojení,“ dodala zamilovaně. „Je to nejkrásnější vztah, který jsem zažila. Poprvé zažívám, že někoho zajímá, jak se cítím, že mě má opravdu rád. Všechno se prohloubilo. Jsem strašně zamilovaná,“ vyznala se.

A prozradila dokonce i to, že by si přála stát se Přemkovou manželkou. „Zásnuby nebyly,“ prozradila s tím, že nebude říkat, že svatba není třeba, protože by ji pak třeba Forejt nemusel vůbec požádat o ruku…  „Já se chci vdávat,“ vyjasnila s úsměvem pro super.cz.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová se konečně sblíží s Tomášem Klusem FTV Prima

Fotogalerie
36 fotografií