Spolu odmoderovali čtyři ze šesti řad MasterChefa, od nichž se odpíchli ještě k druhému svému formátu - Souboji na talíři. A ten se bude ve své třetí sérii muset obejít bez Kašpárka! Zatímco MasterChefa ještě soudcovat zvládne, kuchařské kočování po celé republice (letos mj. Beskydy, Uherské Hradiště, Český Krumlov, Jablonec…) Kašpárek musel odpískat!

„Zvažoval jsem to, ale časově bych to nezvládl, protože finišuju s přípravou nového podniku. Momentálně si nedokážu představit, že bych jezdil po republice, byl na telefonu a hasil nějaké průšvihy na stavbě a podobně,“ prozradil Blesku s tím, že by z toho byl akorát nervózní a nesoustředil by se. „Samozřejmě mě kluci přemlouvali, ale nakonec jsem se rozhodl takhle. Oni to urvou sami,“ dodal. Třetího do počtu tak budou kolegům dělat známé osobnosti, třeba Aleš Háma nebo Robert Mikluš.

Vyšetření srdce

Své mu k tomu řekl jeho lékař z IKEMu, po problémech se srdcem se Kašpárek musí také šetřit. „Hlídají mě. Byl jsem teď na vyšetření v IKEMu, všechno klape,“ prozradil. I kvůli prodělaným zdravotním problémům se srdcem a páteří se teď více věnuje sám sobě. „Nemám teď klidovější režim, protože jsem začal cvičit pod dohledem osobního trenéra. Dali jsme si předsevzetí za čtvrt roku shodit dvacet kilo. Zatím jsou dole tři…,“ vysvětlil s pobaveným úsměvem. Ví ale, že něco pro sebe dělat musí. „Řešil jsem jenom rodinu a práci a jednoduše jsem zapomínal sám na sebe, z čehož vyplývaly nějaké slabší kolapsy…“

Video
Video se připravuje ...

Šéfkuchař Radek Kašpárek: Přípravy další restaurace v plném proudu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
26 fotografií