Jana Bernášková opět dokázala, že je kočka k nakousnutí a se svou dcerou Justýnou (17) jsou jako dvojčata. Na premiéře komedie, kde obě hrají, se předvedly ve stejných šatech z průhledné látky, jen každá v jiné barvě. Pánové se tak mohli pokochat pohledem na jejich zadečky, ale také na dlouhé a štíhlé nožky. Bernáškovou doprovázeli i její manžel se synem a bylo vidět, že je na své holky náležitě pyšný. 

Kdo se ale také doslova blýskl na červeném koberci, byla Ivana Chýlková, jež ve filmu hraje vnitřní hlas Bernáškové. Ta své vytancované tělo zahalila do stříbrných šatů a ohromně jí to seklo. Do gala se hodila také Andrea Růžičková, kterou doprovodila kamarádka. Dále nechyběla Iva Pazderková, jež hraje kamarádku Bernáškové. Ta na sebe pro změnu oblékla šaty z flitrů, obepínající její štíhlé tělo. 

I další dámy jako farářka Martina Viktorie Kopecká, která dorazila s partnerkou Andreou, Mahulena Bočanová, Štěpánka Duchková či Vlastina Svátková přišly ve večerní róbě. Jen jejich kolegyně, herečka Ivana Jirešová, přípravu trochu podcenila. Na premiéru si to štrádovala v koženkové bundě, černých džínách a teniskách. Pány v kinosále zastoupil po uši zamilovaný herec Marek Němec, který se nemohl odtrhnout od své přítelkyně Petry Hebké. 

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková na pokraji sil! Co jí vzalo energii? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
35 fotografií