Jana Bernášková nepatří mezi celebrity, které by na sebe na sociálních sítích strhávaly pozornost sexy snímky. Spíše naopak. Instagram používá jako platformu, kde se dělí se svými příznivci o zajímavosti ze svého života, vtipné postřehy, momentky z natáčení i progres z psaní knih, což je koníček, jemuž propadla v době korony a v tuto chvíli je autorkou již tří románů. Odhalených fotek je na jejím profilu jako šafránu. Možná právě proto se těší takové divácké přízni.

Přesto však tu a tam zveřejní rajcovní fotky, které jsou stejně svérázné a originální jako Jana sama. Například její poslední selfíčko v červených bikinách, na němž dává na odiv svou štíhlou postavu. Tento snímek byl pořízený na dovolené ve španělském San Sebastiánu, kde se aktuálně nachází. Jde o turisticky vyhledávané město na pobřeží Atlantiku, kde nyní Bernášková čerpá síly před novou sezónou.

Herečka si tam vyrazila s celou svou rodinou tedy s manželem, režisérem a scenáristou Rudolfem Merknerem (51), jejich společným synkem Theodorem (10) a dcerou Justýnou (17) z jejího předchozího vztahu, a není pochyb, že si to tam užívá plnými doušky - a aby z toho měli něco i její followeři, jichž má jenom na instagramu přes 39 tisíc, sdílela pozoruhodný záběr na svůj zadeček jak dva kmínky.

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková: Co dělala na premiéře série, ve které nehraje! Matyáš Janíček

Snímek pobavil jak krkolomnou pózou, kterou Bernášková na fotce zaujala, tak i jasně viditelným spálením od sluníčka na jejím pozadí, zjevně podle jinak střižených plavek. Jisté je každopádně jedno - že sympatická brunetka, co se brzy vrátí na televizní obrazovky v seriálu Co ste hasiči a na plátna kin v romantickém snímku Jak přežít svého muže, jenž vznikl podle jejího bestselleru a v němž si ona konečně zahraje hlavní roli, má tělíčko naprosto luxusní.

Fotogalerie
81 fotografií