Po čtvrtém kole se rozloučil se StarDance zpěvák Richard Krajčo (46). Na rozdíl od svého plačícího synka a zklamané tanečnice Dominiky Roškové (32), která se hned na parketu nechala slyšet, že její účast v televizních pořadech tímto definitivně končí, on vypadal po skončení přímého přenosu euforicky. Smál se a objímal se se členy své rodiny, kteří ho přišli podpořit. Potom společně se svou manželkou Karin Babinskou (49), půvabnou Dominikou a jejím partnerem Adamem, jenž je členem kontroverzního hnutí Tvořivá společnost, opustili bok po boku pražské Výstaviště.

Rok co rok po přímém přenosu tohoto pořadu plného elegance a noblesy následuje párty, na kterou se vypraví jak známé tváře, tak i jejich taneční partneři. Společně pak v centru metropole probírají fyzicky i psychicky náročný večer nad skleničkou. Tentokrát ale na večírek nedošlo!

Rozkopané okolí Výstaviště a nedaleký koncert americké zpěvačky Melanie Martinezové (28) způsobily, že všichni, kteří přijeli na přenos autem, zůstali téměř dvě hodiny uvězněni v areálu Výstaviště. Možné nebylo sehnat ani jiný odvoz, jako je třeba taxi – a tramvaje před areálem mají výluku.

Video
Video se připravuje ...

Krajčova rodina po vyřazení Richarda: Syn plakal! A co na to Karin? David Turek, Lukáš Červený

Všichni si museli dlouho počkat, než mohli konečně zamířit rovnou domů, a podle toho se mnozí i tvářili. Herečka Veronika Arichteva (37) by mohla pohledem vraždit! Oproti ní se zpěvačkou Terezou Maškovou (27) to ještě stále šilo a tančila i na ulici.

Někdo si s sebou nesl už své svršky, jelikož se na cestu vypravili radši převlečení v pohodlném civilním oblečení místo „velké večerní“. Mezi takové osobnosti patřily třeba herečky Ivana Chýlková (60) a Jitka Asterová (63). S batůžkem a plyšáky, co na parket házejí fanoušci, zase odcházela Eva Adamczyková (30). Ta patří mezi favorizované soutěžící tohoto ročníku.

Diváky oblíbený pekař a cukrář Josef Maršálek (41) pospíchal z Holešovic v doprovodu svého životního partnera Petra Tejmla (40), podobně jako kanoista Vavřinec Hradilek (36), jemuž dělala společnost manželka, s níž má dvě rozkošné dcerky – jak se mohli přesvědčit diváci v medailonku posledního odvysílaného dílu.

Soutěžící si totiž směli přivést do zkušebny své blízké – a sympatický sportovec vzal s sebou celou rodinu. A dokonce se našli i tací, co z Výstaviště odcházeli s náručí plnou knih. Ty se ale samozřejmě týkaly StarDance. Mrkněte do naší galerie a uvidíte sami!

 

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička
Fotogalerie
91 fotografií