Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zákulisí StarDance: Co kamery neviděly?! Drsná Popelka Adamczyková i všetečný Genzer

/
  • V zákulisí to v sobotu žilo...
    26. října 2023 ● 05:00

    Podívejte se, jak probíhaly poslední úpravy tanečnic před přenosem! Z Adamczykové se stala (trošku drsná) Popelka, Kubelková musela nejprve zkrotit svůj ohon, Terezu Maškovou podporoval Genzer a Chýlková probudila vnitřní dračici. A co mezitím dělali jejich tanečnici? Leželi jim u nohou a líbali jim ruce! 

  • 1.

    Darija Pavlovičová

    Herečka Darija Pavlovičová (21) si sice v pohádce O léčivé vodě (2020) zahrála princeznu, o posledním soutěžním večeru StarDance z ní ale maskérky a kadeřnice vytvořily spíše čertici! Dominik Vodička (27) jí při tom věrně dělal společnost a v posledních chvílích před zahájením jí dodával odvahu. 

  • 2.

    Tereza Mašková

    Když zrovna nemohl její taneční partner Daniel Kecskeméti, oblažoval Terezu Maškovou (27) svou přítomností jeden z porotců! Že by jí Richard Genzer (56) na poslední chvíli předával nějaké soukromé tipy?

  • 3.

    Eva Adamczyková

    Snowboardistka Eva Adamczyková (30), dříve Samková, prošla pod rukama zkušeného týmu obrovskou proměnou! Úplně jako z pohádky o Popelce... Koneckonců, muži se o její pozornost doslova přetahovali – jak její tanečník Jakub Mazůch, tak její manžel Marek Adamczyk (35), jenž v soutěži stojí proti ní.

  • 4.

    Adriana Mašková

    Cukrář Josef Maršálek (41) se od své partnerky Adriany Maškové (25) nehnul na krok! Poctivě utvářel tu správnou atmosféru a přesvědčoval mladou tanečnici, že si odnesou rovných 100 bodů. Hlavně úsměv a žádný strach!

  • 5.

    Lenka Nora Návorková

    Lenka Nora Návorková si den před sobotním přenosem na tréninku ošklivě poranila kotník. Kvůli tomu musela tančit naboso a v bolestech! Všechno ale zvládla na jedničku, a v zákulisí těsně před akcí dokonce zářila úsměvy. Svému partnerovi Markovi Adamczykovi, který jí zranění neúmyslně způsobil zpackanou zvedačkou, nic nezazlívala. 

  • 6.

    Ivana Chýlková

    Z Ivany Chýlkové se stala doslova šelma! Svůj sex-appeal vyhnala na maximum a taneční žár dokázala prodat tak sebejistě, až se Jan Kraus (70) možná trochu bál...

  • 7.

    Iva Kubelková

    Také Ivu Kubelkovou (46) si Martin Prágr (29) dobře hlídal! Poctivě ji rozesmíval během tvoření složitého drdůlku, což znehybněná modelka ocenila. 

  • 8.

    Dominika Rošková

    Dominika Rošková (32) se netají tím, že módu a styl bere opravdu vážně. Neponechala proto náhodě žádný detail! Richard Krajčo (46) mohl jen poslušně souhlasit. 

  • 9.

    Zuzana Dvořáková Šťastná

    Taneční duo David Prachař (64) a Zuzana Dvořáková Šťastná bohužel na konci druhého přenosu soutěž opustili. Zejména herce sužovala silná nervozita už v zákulisí, ani jednoho ale neopouštěla dobrá nálada. Prachař se ještě na poslední chvíli pokoušel obměkčit porotu, nakonec mu to ale nebylo nic platné... 

  • 10.

    Kateřina Bartuněk Hrstková

    Narozdíl od většiny ostatních dam, jimž jejich partneři seděli u nohou, to měla tanečnice Kateřina Bartuněk Hrstková trochu složitější. Vavřinec Hradilek (36) totiž pod vlivem nervozity přetékal energií a nevydržel chvíli v klidu! Svého parťáka tak musela trošku krotit, aby si síly ponechal na výkon na parketu. 

  • 11.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Cimického boj o život, kriminálka v ordinaci! Strach o Janžurovou a party po Stardance Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

    Fotogalerie
    157 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

Uživatel_5634767: Adamyczková má zuby a pusu jako kůň, takže je jí drsnost podobná.Je z účinkujících nejvíce nehezká, takže závist.

(26. 10. 2023 11:51)

bullshit: Bohužel vše placeno z výpalného veřejnoprávní TV

(26. 10. 2023 08:19)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy