Monika Absolonová dorazila na StarDance v luxusním Bentley za doprovodu televizního kuchaře Ondřeje Slaniny (39) a jeho manželky, tanečnice Veroniky Saic (33). „Je to bizár! Včera večer jsem skládala ponožky a Ondra Slanina, můj kamarád, mi napsal, že jdou s Verčou na StarDance a jestli nechci vzít. Tak jsem řekla, že jo, že budu strašně ráda,“ prozradila Absolonová pro express.cz. Celý večer si užila ve skvělé náladě.

Kromě Slaniny Absolonová dobře zná i jeho ženu. S tou se seznámila, když v roce 2010 obě tančily ve čtvrté řadě soutěže. Veronika tehdy soutěží provázela Filipa Sajera (44), který se Slaninou natáčel pořad Kluci v akci. Také tady zafungovalo pověstné kouzlo lásky soutěže, ovšem trochu oklikou... I když se šuškalo, že má Saic něco se Sajerem, nakonec si její srdce získal právě Slanina a letos na podzim došlo i na svatbu.

Absolonová s novomanželi Slaninovými si už v limuzíně dopřáli šampaňské a zavzpomínali na staré časy. Po přenosu zpěvačka ještě zaskočila s ostatními do baru Bugsy's v Pařížské, dala si už ale jenom jeden drink a pospíchala domů. Druhý den totiž se syny Tadeášem a Matyášem odlétala na dovolenou na Krétu. 

 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová David Turek

Fotogalerie
105 fotografií