Moderátor Kazma před časem spustil hru, při které do kontejneru pod zašifrovaný zámek schoval 22 milionů korun. Ten, kdo by pomocí nápověd z jeho filmu, na který neúnavně zval do kina, rozluštil správný kód na hrací kartičce, by získal avizovanou výhru. Jenže nikdo ze soutěžících to nedokázal. 

A tak Kazma přemýšlel, jak s penězi naloží, a nakonec se na rady fanoušků rozhodl rozdat ty peníze mezi soutěžící. 

Kazma využil vrtulník, zapojeným lidem oznámil místo a čas, kde se měli sejít, a v neděli odpoledne skutečně rozházel peníze mezi lidi na poli u Lysé nad Labem. „Bylo to ultra epické, úplně z toho mám husí kůži,“ svěřil exkluzivně pro Blesk.cz své pocity Kazma, který následně prozradil i to, jak se lidé o místě a čase dozvěděli.

Sto tisícům lidí, kteří se zaregistrovali na našich stránkách, jsme v 6 ráno odeslali email s informacemi, kde peníze vyhodíme z vrtulníku. Poslali jsme to však v našem kódu, v naší řeči. Úkolem bylo rozluštit tento kód a dorazit na místo včas, které bylo uvedeno v této tajné šifře," řekl Kazma. 

Pak spolu s týmem vyrazili na určené místo vrtulníkem, z něhož vyhodili rovný milion dolarů. " Těžko se nám odhaduje kolik lidí dorazilo, ale tipujeme čtyři tisíce. Nejdůležitější pro nás bylo zajistit bezpečnost, byla připravena jak policie, hasiči i soukromá ochranka, a v záloze byla dokonce zásahová jednotka. Naštěstí nic z toho nebylo potřeba," dodal moderátor. 

Tisíce lidí tak běhaly po poli a chytaly a sbíraly bankovky. Při pohledu na ně se na první pohled zdálo, že jsou na brigádě sběru brambor, ale opak byl pravdou. Do svých tašek si cpali tolik dolarů, kolik se jim podařilo v rychlosti nasbírat. Situaci jim neulehčoval ani silný vítr. 

Video
Video se připravuje ...

Kazma o penězích ze soutěže David Turek

Fotogalerie
61 fotografií