Kazma na svých aktuálně ostře sledovaných profilech na sociálních sítích oznámil důležitou novinku pro všechny, kdo si dělají zálusk na jeho milion dolarů. „Dostali jsme od vás spousty nápadů, co bychom měli s těma prachama, co nikdo nevyhrál, udělat. Nejčastěji jste nám psali tyhle tři věci: abychom někomu pomohli a dali ty peníze na něco dobrýho, abychom je rozdělili mezi hráče, kteří hráli naši hru, abychom z těch peněz udělali nějakou další show. Tak jsem přemýšlel, co s tím, a pak mě napadlo, že bychom mohli všechny tyhle tři věci spojit dohromady,“ prozradil v nejnovějším videu. 

Připomněl i kauzu nemocného Martínka, jemuž se celé Česko skládalo na stomilionovou, životně důležitou léčbu. Mnozí tehdy Kazmu vyzývali, aby peníze věnoval právě jemu. „Martínek už svoje peníze naštěstí má, ale na Doniu jsou další stovky příběhů, které by si zasloužily naši pozornost,“ pokračoval známý bavič a mystifikátor. 

Video
Video se připravuje ...

Kazma prozradil, co se stane s penězi! Instagram

Dobročinné QR kódy

Kazmův tým proto vytvořil speciální QR kódy s odkazy na příběhy lidí z Donia, kteří potřebují pomoc ostatních. „Každý je nastaven na 22 korun, v hodnotě jednoho dolaru. Kódů jsme vytiskli milion a nalepili jsme je na každou bankovku. Aby každá z nich měla smysl, aby každá nesla příběh někoho, kdo ji potřebuje. Jak velký smysl budou dohromady mít, o tom rozhodnete vy,“ pokračoval Kazma. 

Peníze poprší z nebe

Všechny peníze podle svých slov uložil do kontejneru, v němž před pár lety v rámci jiné hry zakopal své auto. „Během pár dní se někde nad Českou republikou vznese nákladní vrtulník. Bude mít pod sebou kontejner, ve kterém je jeden milion dolarů v jednodolarových bankovkách. Ten kontejner má ze spodu obří vrata. A v jeden jedinej okamžik se vrata toho kontejneru někde nad Českou republikou otevřou. Kdy a kde se tak stane, se pár hodin dopředu dozví jen ti, kteří si aktivovali kartu,“ oznámil a dodal na konec: „Všechno, co si nasbíráte, je vaše. Co s tím uděláte, už necháme na vás.“ 

 

Fotogalerie
60 fotografií