Jen málokdo v poslední době neslyšel o možnosti vyhrát milion dolarů (v přepočtu 22 milionů korun). Stačilo zajít na ONEMANSHOW: The Movie, v kině dostat kartičku a mít štěstí, nebo rozluštit heslo z indicií skrytých ve filmu. Jenže štěstí nikdo neměl a nenašel se ani nikdo natolik »mazaný«, aby rozlouskl vstupní kód k sejfu.

V úterní podvečer tak dorazil k trezoru před holešovickým Výstavištěm sám Kazma a soutěž ukončil. Otevřel zapečetěnou obálku s notářsky ověřeným postupem řešení šifry. Po zadání kódu se trezor rozblikal zeleně. 

Co teď bude s milionem dolarů? „Jedna z verzí v jeho týmu je, že zelené jednodolarové bankovky naloží do vrtulníku a nad Českem vyhodí do vzduchu, aby se bankovky dostaly k co nejvíce lidem,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z Kazmova týmu.

„Velkou neznámou ale zůstává, kdy a kde to má udělat,“ dodal.

Kam s nimi?

Je to sice varianta, k níž se má známý recesista nejvíc přiklánět, ale existuje i několik dalších možností. Po skončení soutěže sám Kazma vyzval lidi, aby mu poradili, co má udělat s penězi, které nikdo nevyhrál.

Nejčastěji se mu dostalo odpovědi, aby je věnoval do sbírky na malého nemocného Martínka (2), jehož rodiče potřebovali vybrat 100 milionů na jeho léčbu.

To už ale není aktuální, jelikož se je mezitím povedlo vybrat. Jak se Kazma nakonec rozhodl, by měl oznámit během několika dní na svém instagramovém účtu.

Kazmův biják vydělal během šesti týdnů od premiéry bezmála sto milionů korun.

540 tisíc pokusů

Kazmův tým v úterý po 18. hodině konstatoval, že čtečkou u trezoru prošlo přes 200 tisíc karet. Kód pak údajně zkusilo zadat něco přes 90 tisíc lidí. Jen během posledních 14 hodin soutěže, kdy šlo čísla karet ověřovat online, to své zadalo přes 250 tisíc zájemců o výhru. Nikoho ale samotné číslo karty k jackpotu nepustilo.

Podle statistik Unie filmových distributorů ke konci minulého víkendu přišlo na film bezmála 540 tisíc lidí, kteří na vstupném utratili bez 316 tisíc rovných 100 milionů korun!

 

Video
Video se připravuje ...

7 pádů dnes: Kazma ukázal rozkrok i tajný oltář s fotografiemi Andrey Kalousové 

Fotogalerie
76 fotografií