Monika Absolonová neměla lehké dětství a dospívání, ve strachu ze svého násilnického otce žila i v dospělosti. V podstatě do chvíle, kdy se její otec Čeněk ze společného domu, kde žila v té době s matkou a bratrem, odstěhoval a vzal si odtud téměř všechny věci i jejich oblečení, rodinná alba, boudu na psa a další předměty. 

Teď se jí vzpomínky na dětství vrátily. "Rok 1985 a rok 1987… můj milovaný tábor Zvůle. Po letech se ke mně díky mému čtení v Benešově, což byla fakt ostuda, dostaly fotky z mého dětství. Moc děkuji holkám, že je přinesly, a taky doufám, že se nebudou zlobit, že jsem je zveřejnila. S některými jsem v kontaktu doteď," napsala zpěvačka k archivním snímkům. 

Takového dárku k jejím dnešním 47. narozeninám si velmi cení. "Já bohužel většinu fotek z dětství nemám, táta nám je před lety všechny vzal, ale to je jiný příběh. I když budete mít pocit, že život stojí za hovno, tak věřte, že to je momentální stav a že se změní. Tak vydržte, nedejte se a věřte. Já taky vydržela, nedala se a věřila a pořád věřím, že nakonec vše dopadne, jak má. A to znamená dobře," zamyslela se Absolonová. Možná přišla o všechny fotky, ale vzpomínky jí nikdo nevezme. 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Baví mě naše komunikace David Turek

Fotogalerie
48 fotografií