Mládí Paris strávila po polepšovnách a večírcích, dnes je z ní ale spořádaná máma od rodiny. Všechno změnil především vymodlený synek Phoenix Barron Hilton Reum, který přišel na svět 16. ledna letošního roku. 

Právě toho si teď poprvé přivezla s sebou do rodného New Yorku a při té příležitosti se pochlubila několika společnými fotkami. „Můj milovaný andílek Phoenix je poprvé v New Yorku,“ rozplývala se. 

Děťátko se manželům Hiltonovým Reumovým narodilo díky náhradní matce. Za podnikatele a investora Cartera Millikena Reuma (42) se Paris provdala v listopadu 2021 po dvou letech vztahu. Znali se ale už dlouhých 15 let. 

Vymodlené dítě pak známé pařmence obrátilo život na ruby. „Phoenix je vždycky moje priorita, naučila jsem se říkat ne,“ svěřila se novopečená máma pro časopis People před pár týdny. 

„Neustále něco odmítám, protože chci s ním strávit, co nejvíc času jde. Nechci přijít o žádné důležité okamžiky a milníky. On je moje všechno, vždycky u mě bude na prvním místě, “ prozradila o svém miminku. 

Video
Video se připravuje ...

Od plotny na nákupy. Paris Hilton má svůj nový kuchařský pořad Profimedia

Fotogalerie
159 fotografií