S výjimkou Jaromíra Jágra se krásná sporťačka z televize Nova po boku svých partnerů příliš neukazovala a na akce vyrážela většinou sama nebo s kamarádkami. Dlouho Inna utajovala i novou lásku – o osm let mladšího finalistu soutěže SuperStar 2021 Adama Janotu. „Myslím, že si zaslouží, abych řekla – ano, jsem s Adamem. Už nějaký čas jsme spolu a jsem šťastná,“ prozradila teprve před pár dny Blesku.

Rande v centru

Puhajková má poslední dobou plné ruce práce! V úterý moderovala konferenci ve Veletržním paláci, odkud se přesouvala na další akci v galerii Kunsthalle nedaleko Strakovy akademie. Inně se daří nejen v práci, ale i v lásce, takže ani domů nejela sama – před půlnocí moderátorku vyzvedl její nový partner Janota. Když ho uviděla, hned se rozzářila! A protože je Adam pravý gentleman, ochotně své lásce pomohl s věcmi, aby se s nimi nemusela tahat sama.

Chlapská ruka

Společně pak došli k jejímu autu, elektrické Škodě Enyaq, kterou coby tvář značky v Česku pomáhá propagovat. Inna se posadila na místo spolujezdce a řízení se chopil Adam. Dojeli do centra města, kde ruku v ruce došli do luxusního Public interest baru, kde zřejmě příjemný večer zakončili skleničkou něčeho dobrého...

BLESK Víte, že...

  • Puhajková získala titul Miss Internet 2004?

Expartneři krásné moderátorky: Ze sportu i z byznysu

  • Puhajková randila s mnoha známými muži, už třikrát jí skoro zvonily svatební zvony. Dopadne to alespoň napočtvrté? S Jaromírem Jágrem (51) chodila v letech 2006 až 2012, žila s ním v Americe i v sibiřském Omsku. „Dnes už bych do takového vztahu nešla,“ řekla moderátorka o soužití s hokejovou legendou.
  • Ligový fotbalista Petr Tlustý (37) byl jejím partnerem v letech 2015 až 2020. Kromě společného bydlení neměli žádné plány.
  • S podnikatelem a vysokým manažerem Jiřím Rákosníkem (45) byla v letech 2020 až 2022. Bydleli spolu, jezdili za exotikou, ale ve společnosti se spolu nikdy neukázali. Jejich rozchod Inna několik měsíců tajila.

Video
Video se připravuje ...

Sporťačka Puhajková má chlapa: S Adamem jsme spolu! Markéta Reinischová

Kdo je její milý?

  • * Z finále soutěže Česko hledá SuperStar vypadl Adam Janota poměrně brzy. K velké nevoli fanoušků, kteří mu psali, že má obrovské charizma, krásný hlas a že měli z jeho zpěvu husí kůži po celém těle.
  • * Zpěvák je stejně jako jeho nová přítelkyně Inna vášnivý sportovec.* Podniká, je obchodním zástupcem značky prodávající sportovní oblečení.

Fotogalerie
31 fotografií