Randila s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem (51) i fotbalistou Petrem Tlustým (37). Moderátorka Inna Puhajková má ale ráda soukromí a své partnery většinou před veřejností skrývá tak dlouho, jak to jen jde. Vše nasvědčuje tomu, že jinak tomu není ani teď. Aby nového chlapa ve svém životě utajila co nejdéle, bere s ho s sebou do společnosti i s partou kamarádek.

Je sportovec

Podle informací Blesku už nějakou dobu moderátorka randí s o osm let mladším Adamem Janotou, charismatickým finalistou SuperStar 2021. Je známo, že moderátorka má slabost pro sportovce, takže jí jistě imponuje, že Janota provozuje celou řadu aktivit – jezdí na kole, na běžkách, lyžuje, hraje tenis, golf nebo leze po stěně. A podle sociálních sítí to vypadá, že spolu pár rád vyráží na výlety, třeba na Stezku v oblacích v rezortu Dolní Morava.

Vypočítavost?

„Minulý týden s ním byla nepřetržitě. Když v sobotu skončila s moderováním, hned spolu vyrazili na závody aut a pak se přesunuli dál po Moravě,“ prozradil zdroj z okolí sporťačky. „Nechápu, proč veřejně neřekne, že je alespoň zadaná, a své fanoušky opíjí rohlíkem. Schválně dělá, že je single, nechává si posílat květiny i drahé dárky z lásky,“ kroutí hlavou zdroj.

Odchod z Novy?

Před časem se spekulovalo, že se Puhajková chystá odejít z TV Nova. Blesku prozradila, že chce cestovat, a tak zůstala v televizi pouze jako externistka. „Snažím se rozdělit svůj čas mezi volno a práci. Když můžu, tak hodně cestuju,“ řekla Puhajková.

Video
Video se připravuje ...

Inna Puhajková: Co jí dovolily změny na Nově? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
43 fotografií