Herečka Alice Bendová se proslavila mimo jiné i díky tomu, že nikdy neměla před kamerami problém obnažovat své sošné tělo. A nemá s tím problém ani v soukromí - není tajemstvím, že ráda a s gustem navštěvuje nudistické pláže a ráda se fotí ve velmi skromném oblečení, třeba v plavkách nebo spodním prádle. Nyní však pobavila snímkem v pořádných „bombarďácích“ a s retro podprsenkou, co sdílela na instagramu.

„Opravdu ORIGINÁL VĚZEŇSKÉ PRÁDLO od kámošky bachařky. To jsem dneska vyhrabala,“ napsala k záběru pořízenému patrně v kuchyni Bendová, která je poslední dobou vidět v mnoha primáckých seriálech - od Slunečné až po Dvojku na zabití.

Na snímku sice hraje prim její nevkusné negližé, ale pozornost všech jejích followerů se soustředila hlavně na její štíhlé, skvěle vyrýsované tělo. A obdivovali ji nejenom fanoušci, ale i kolegyně z umělecké branže!

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová brání dětem, aby viděly její filmy! Stydí se za svou nahotu? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Tybrďo, Ali, ty seš takovej kus!“ žasla nad ní například herečka Denisa Nesvačilová (32). „Denisko, to je stará fotka,“ upřesnila Bendová - a tak je rázem jasné, že tím, že něco „vyhrabala“, měla na mysli snímek jako takový, ne ony nedbalky pocházející zpoza mříží. „Úžasná figura,“ přidala se i herečka Eva Holubová (64). „Byla,“ opravila ji opět Bendová. „To je jedno, beztak seš kus!“ oponovala jí obratem Nesvačilová.

Fotogalerie
49 fotografií