Nepatří k ženám, které by vyžadovaly luxusní dárky. Alespoň to o sobě tvrdí. „Nepotrpím si na to něco dostávat, raději si všechno koupím sama,“ prozradila sympatická zrzka, která nedávno oslavila 32. narozeniny.

„Dostala jsem krásnej dárek, ale víc si nechám pro sebe. Myslím si, že se ten člověk velmi trefil. Měla jsem velkou radost. Co bych vám tak ještě řekla…“ prohlásila herečka tajemně a na otázku, zda jí podaroval nový muž, nechtěla raději odpovídat.

Milovnice luxusu

„Jestli to bylo od muže, si nechám pro sebe, do toho asi nikomu nic není,“ smála se Denisa Nesvačilová alias milovnice luxusních značek jako Burberry nebo Balmain, od nichž se nedá kabelka pořídit pod dvacet tisíc korun.  „S Pradou nemám tak dobrej vztah a Louis Vuitton je taky na mě moc,“ dodala.  

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině. videohub

K moři s maminkou

Na dovolenou k moři ale nedávno vyrazila jen s maminkou. „S mámou jsme kamarádky, je to moje veliká podpora. Naše cesta k sobě byla složitější, ale už je to ustálený, jsem velká a spoustu věcí vidím jinak,“ popsala herečka, jejíž maminka vypadá fantasticky. „Geny mám vedené dobře, je mladá duchem, a to se u člověka strašně odráží. Vnímám to hodně u kolegů, kdo to tak má a je čistá duše, tak vypadá většinou strašně dobře,“ přemýšlela nahlas.

Exmilencova zrada

Tenhle rok pro ni nebyl úplně jednoduchý. Exmilenec Petr Kolečko jí do poslední chvíle dával falešné naděje a pak se zničehonic oženil s matkou svého syna Anetou Vignerovou (35), kterou právě kvůli ní opustil. S jeho zradou už se ale smířila. „Ano, úplně dávno už to mám uzavřené,“ prozradila na otevření čtyřpodlažního obchodu HalfPrice s luxusním zbožím.

Fotogalerie
89 fotografií