Nejnovější film Hollandové s názvem Hranice sice ovládl polská kina, ale také vyvolal nenávist. Agniezska ve dnech polské premiéry musela mít ochranku, protože jí přicházely výhrůžky smrtí. Do českých kin snímek vstupuje teprve dnes, tak se teprve ukáže, jaké reakce vyvolá tady. 

Na film do Slovanského domu vyrazila spousta českých celebrit, mezi nimi i moderátorka Lejla Abbasová (43) s tureckým přítelem Volkanem Kaynakem. Společně se už hodně dlouho neukázali, a tak se rojily spekulace, zda jsou stále spolu. A jsou. „Je to strašně silné téma a oba nás dojalo,“ popsala nový film exotická kráska, která má s Volkanem dceru a dvojčata. 

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová: Půl roku léčila poraněnou nohu! Jak je na tom teď? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Herečka Jitka Čvančarová (45) vsadila na černou a brokátový kabátek s výraznými květy, který už předtím několikrát vynesla. Herec Miroslav Krobot (71) ve sportovní bundě a čapce do kina doslova vběhl, manželka Hana Doulová (71) měla co dělat, aby mu stačila. 

Premiéru si nenechala ujít ani kostýmní výtvarnice Michaela Hořejší (44) s manželem Michalem Horáčkem (71), dále Eliška Kaplický (45) nebo Klára Issová (44), která v kině potkala strýce Morise Issu (78), což je otec Marthy Issové (42). 

Fotogalerie
42 fotografií