Sotva začala, už má problémy! Madonna o víkendu odstartovala své zbrusu nové turné Celebration v londýnské O2 Areně. A zatímco první koncert v sobotu vyšel na výbornou, ten druhý v neděli jí moc štěstí nepřinesl. Vlastním pochybením naštvala fanoušky, a dokonce jí hrozí mastná pokuta! 

Madonna totiž začala až o více než půl hodiny později, kvůli čemuž musela koncert ukončit předčasně. V londýnské O2 Areně se od pondělí do soboty musí končit do 23 hodin, v neděli pak nejpozději ve 22:30. A protože Madonna začala pozdě, zbytek koncertu se vůbec nestíhal tak, jak bylo naplánováno. 

Ačkoli některé songy zazpívala v okleštěné verzi a jiné úplně vynechala, i tak překročila večerku a koncert ukončila až ve 23 hodin. Kvůli tomu jí nyní hrozí 300 tisíc liber – tedy přes 8,5 milionu korun – pokuty. Podle pravidel O2 Areny musí každý interpret zaplatit 10 tisíc liber (284 tisíc korun) za každou minutu koncertu po večerce. 

Kromě pokuty navíc Madonna aktuálně čelí velké vlně nevole ze strany svých fanoušků. Ti se totiž vůbec nedočkali hitů jako Like a Virgin, Holiday, B***h I'm Madonna nebo Celebration, po němž je celé turné pojmenované. Navíc jim ujelo poslední metro a cesta domů se jim tak nečekaně pořádně zkomplikovala. Za lístek přitom zaplatili nemalé peníze. Mnohé navíc naštvalo, že se Madonna ani neomluvila. 

Nové turné Celebration

Krátce poté, co kvůli bakteriální infekci málem zemřela, se Madonna vrátila na pódia a předvádí snad ještě šílenější show než dřív. Tanečníci s Madonnou předvádí kopulační pohyby, v rozkroku ji osahává žena v sado-maso převleku, mazlí se s androgynními bytostmi, vystřídá řadu odvážných kostýmů, přímo na podiu není nouze o vášnivé polibky a některé tanečnice dokonce vystupují nahoře bez. Fanoušci provokativní pěnice si rozhodně přijdou na své! Pokud se tedy nebude opakovat kiks z Londýna. 

 

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Madonna s vibrátorem a Kajínek se samopalem Zuzana Bubílková

Fotogalerie
56 fotografií