Veronika s manželem Biserem se před dvěma roky pustili do nákladné rekonstrukce domu, který je starý 131 let. A jak to vypadá, brzy se nastěhují. 

Omlouvám se, ale balila jsem krabice, do toho jsem se dívala na dokument o Beckhamovi a úplně zapomněla, kde mám být. Jsem v šíleném tlaku a nevím, kde mi hlava stojí,“ omlouvala se herečka, kvůli které se o trošku zpozdila tisková konference k zahájení nové sezóny Divadla Spejbla a Hurvínka. 

Do divadla vběhla i se synem Lukou a chůvou. „Opravdu jsem se sem těšila, protože jsem na Hurvínkovi vyrostla a nikdy jsem mu nebyla tak blízko. Až mě dojímá je vidět vedle sebe,“ neskrývala radost Arichteva, která alespoň na chvíli zapomněla na stěhování. 

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva neví co dřív: Nervy kvůli novému bydlení! Markéta Reinischová

Jsme ve fázi, kdy v pražském bytě žijeme v krabicích, protože stále čekáme na vestavěné skříně, abych to mohla rovnou skládat. Pořád pendlujeme sem a tam, takže to je teď moje hlavní náplň. Do Vánoc bydlím, i kdyby se stalo cokoliv,“ říká Veronika. 

Na populární loutky se přišla podívat i herečka Anna Polívková (44) a tiskovku tradičně moderovala Štěpánka Duchková (50) v doprovodu svých čtrnáctiletých dvojčat Jana a Adama. 

Fotogalerie
39 fotografií