Máma Agáta ji na základě vydaného předběžného opatření musí předávat tátovi Jaromírovi třikrát týdně a na každý druhý víkend. To vše platí až do vynesení konečného rozsudku o rozdělení péče.

Střídavá péče

„Určitě budu žádat o střídavou péči. Pokud by na to přišlo, jsem připraven i na výhradní péči ze své strany,“ prohlásil ředitel televize s tím, že je kvůli dceři rozhodnut omezit i moderování svých pořadů. „... řekl pan Soukup, který místo toho, aby včera, když měl být s Rózou, kterou jsem mu musela dát, točil svůj 300. díl seriálu Trapnost na TV Barrandov! Kde byla v tu dobu holčička, mi ani neřekl!“ reagovala okamžitě Hanychová.

Hlídal bratr

Tím ale expartnera rozzuřila doběla. „Nikdy bych neudělal nic, co by jen náznakem ublížilo mé dceři!“ vypěnil ředitel televize. „Měl jsem práci na devadesát minut a v tu chvíli se o ni staral její třicetiletý bratr, můj syn Lukáš. A k ruce měl chůvu, která vychovala už pět dětí!“ objasnil Blesku Soukup.

Jeho syn Lukáš z předchozího manželství malou sestřičku dobře zná, protože s otcem a Hanychovou strávil ve Španělsku pod jednou střechou šest týdnů.

Stejnou mincí

Soukup ovšem rovnou prošel i do protiofenzivy. „Agáta sama má chův hned několik, jedna z nich je přítelkyně herce Ondřeje Pavelky,“ práskl Jaromír na modelku, s níž se po roce a čtvrt soužití hořce rozešl. „A taky by mě zajímalo, kdo Rozárku hlídal, když byla nedávno na večírku a otevírala něco na Masarykově nádraží?“ vrací jí vytočený Soukup stejnou mincí.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost. 

Fotogalerie
40 fotografií