Přestože se říká, že v Hollywoodu nepanují mezi herci zrovna nejideálnější vztahy a často tam dochází k až nezdravé řevnivosti, najdou se výjimky.Arnold Schwarzenegger se podle všeho stále přátelí s Jamie Lee Curtisovou. Dvojice před neuvěřitelnými 29 lety ztvárnila manželský pár Taskerových v povedené akční komedii Pravdivé lži. A co víc, nyní si herci společně zašli na Oktoberfest!

Slavný pivní festival si legendární Arnie, kulturista, herec, a dokonce i bývalý politik, nenechá nikdy ujít - koneckonců je to rodák z Rakouska, a tak mu jsou tyto kratochvíle blízké. Často Oktoberfest navštěvuje nejenom on sám, ale i se svými rodinnými příslušníky (jak si ostatně můžete připomenout v naší galerii). A letos s sebou vzal i americkou herečku známou třeba z hororové série Halloween.

Video
Video se připravuje ...

Arnold: Ikonická cesta hollywoodské legendy Netflix, idh

Jamie Lee se pro tuto akci stylově oblékla. Na sobě měla takzvaný dirndl, typický alpský kroj, v němž jí to moc slušelo. Šaty, v nichž vynikla její štíhlá postava, doplnila květinovým věnečkem. A vedle Arnolda, jenž se, ačkoliv si stále barví vlasy na tmavý odstín, poslední dobou pyšní bílým plnovousem, nešetřila širokými úsměvy.Ja, jmenuji se Ingeborg, jsem ze Stuttgartu,“ vtipkovala na instagramu.

Na dalším snímku zase pózovala po boku Arnolda a spisovatele a kulinářského mistra Hanse Rockenwagnera (66). „Ano, šéfkuchař! Ano, guvernér! Jsem obklíčená a šťastná! MILUJI způsob, jakým se mí přátelé oblékají a vystupují ve věcech, které hýbou jejich duší a srdcem. MILUJI ARNOLDA!“ jásala rozjařeně na sociální síti. Že by si už nějaký ten tuplák dala, než napsala tento příspěvek?
Fotogalerie
63 fotografií