Ve vtipném reklamním videu, které celou kampaň doprovází, vystupuje Arnold jako motivátor, který nabádá mladé lidi, aby se nebáli zkoušet věci po svém i za cenu chyb. „To zvládneš – to je přesně můj postoj,“ vykládá, zatímco se zdatně ohání bruskou nebo frézou. „Nebál jsem se dělat chyby nebo měnit pravidla hry – vytvořil jsem si vlastní,“ vykládá ve spotu partičce dětí, které jeho řeči však evidentně nudí, jelikož otráveně koulí očima. Jednotlivé scény reklamy odkazují na jeho filmy, Policajta ze školky či Terminátora.

Ano, populární Terminátor neměl problém vystřelit si i sám ze sebe. Na jiném místě odlehčeného videa místo strašáka na své zahradě vyřeže elektrickou pilou svoji vlastní sochu. „Moje svaly totiž plaší ptáky,“ vysvětluje s hurónským smíchem sousedce, která jen pochybovačně mávne rukou…

Muž činu

Avšak pozor, bylo by chybou domnívat se, že Arnold nářadí, jehož je nyní ambasadorem, neumí používat. Ještě než se prosadil jako kulturista, vlastnil s kamarádem v Los Angeles v 60. letech zednickou firmu a i doma si spoustu věcí rád buduje a opravuje svépomocí! „Jsem zkrátka parksajďák!“ zubí se „muž činu“.

Fotogalerie
23 fotografií