Existence Josepha Baeny znamenala pro Arnolda Schwarzeneggera před lety pořádný skandál. Chlapečka totiž zplodil se svou hospodyní Mildred, zatímco s manželkou Mariou Schriverovou (67) vychovával čtyři „legitimní“ potomky. Jak ale Joseph rostl, začínalo být čím dál jasnější, že tady něco nehraje... Synek hospodyně byl totiž celý Arnold! Filmový Terminátor pak v roce 2011 všechno potvrdil a veřejně vyšel s pravdou ven. 

Od té doby je mladík tátovi čím dál podobnější. Napomáhá tomu i fakt, že se stejně jako on začal věnovat posilování a kulturistice. A dokonce se dal i na herectví!

Táta je na Josepha náležitě pyšný. „To, co jsem udělal, bylo špatné. Ale nechtěl bych, aby se Joseph na tomto světě cítil nevítaný, protože je velmi vítaný. Miluji ho, vyrostl z něj úžasný mladý muž,“ řekl o synovi v novém dokumentu Arnold. Dokonce mu pomáhá trénovat! 

Joseph se nyní na svém instagramu opět pochlubil s několika fotkami, na kterých ukazuje svaly. „Tátovy geny,“ mají jasno fanoušci. Poloviční Guatemalan rakouskou část své genetické výbavy zkrátka nezapře.

Video
Video se připravuje ...

Arnold: Ikonická cesta hollywoodské legendy Netflix, idh

Fotogalerie
133 fotografií