Je sice pravdou, že bývalý guvernér státu Kalifornie před časem přiznal, že Sylvestra Stalloneho v době, kdy natáčel úspěšného Ramba, neměl příliš v oblibě, dnes už jsou ale oba kulturističtí „staříci“ výbornými přáteli. Bok po boku se ostatně objevili na plátnech kin ve filmech Plán útěku nebo v sérii Expendables: Postradatelní. A své fanoušky jistě dokáží potěšit i tím, že se stýkají i mimo natáčecí plac.

Právě Arnold Schwarzenegger nyní zveřejnil na svém facebooku velmi humornou momentku se Stallonem, dvěma dýněmi a pořádnými „žabikuchy“, s nimiž by se v džungli rozhodně neztratili. Snímek přesdílel i Sylvester, jenž jej umístil na svůj instagram.

„Takhle jsem já a můj velký přítel Arnold strávili čas v jeho úžasné kanceláři. Vyřezávali jsme dýně na Halloween speciálními noži na přežití!!! Tohle dělají skuteční AKČNÍ hoši ve svém volném čase,“ vtipkoval představitel boxera Rockyho.

Video
Video se připravuje ...

Arnold Schwarzenegger. Fantastický příběh chudého rakouského kluka, který nikdy nevzdal své sny Videohub

Z fotky je jasně patrné, že veškeré křivdy, které vůči sobě snad kdysi pociťovali (kulturistovi Arnoldovi totiž vadilo, že mu svalnatý Sylvester leze „do rybníčku“), jsou už dávno zapomenuty. „Stali jsme se dobrými kamarády a vydrželo nám to. V začátcích kariéry potřebujete konkurenci, někoho, koho nesnášíte. To bylo to, co mě neustále popohánělo kupředu,“ uvedl Schwarzenegger v roce 2014 pro deník Hindustan Times.

Fotogalerie
52 fotografií