Po dlouhé se Aňa na veřejnosti objevila se svým manželem Zdeňkem a též nejmladším synem Maxem (10). Rodinka přišla podpořit Kristýnu Janáčkovou, která poslala do světa knihu Z mámy poutníkem. Popsala v ní svou poutní cestu do Santiaga de Compostela. 

Knížka měla vyjít už v roce 2019, ale přišel covid a veškeré novinky byly pozastaveny. Ale myslím, že to tak mělo být. Jsem ráda, že kniha vyšla teď. Mám tady skoro celou rodinu, jen taťka zůstal doma. Ale je tady manžel a naši kluci Luis a Elliot,“ řekla Blesku herečka. Tu velmi potěšilo, že přišel i její bratr Zdeněk s manželkou a nejmladším synem Maxem. 

Video
Video se připravuje ...

Herečka Kristýna Janáčková: Role v seriálu mi chybí, ale pořád vybírají stejné herce Markéta Reinischová

Jsme obrovská rodina, takoví Hujerovi,“ smála se Kristýna. Na skok se zastavila i Ester Geislerová, která má na Kampě s Aňou ateliér, kde vymýšlí nové projekty. Nechyběla ani třetí sestra - výtvarnice Lela Geislerová. A to z jasného důvodu, její dcera Mária Mokrášová totiž Krstýninu knihu ilustrovala. 

Janáček své sestře přinesl obrovskou kytku oranžových aster, a i když se moc na veřejnosti neobjevuje, tak se za ty roky moc nezměnil. Manželé již před časem překonali krizi, kdy měla Aňa poměr s podnikatelem Martinem Shenarem. Nyní jsou opět stabilním párem. 

KDO JE KDO?

Kristýna Janáčková s manželem a syny, její maminka, Lela Geislerová s dcerou a Aňa s manželem a synem
Autor: profimedia.cz

Zleva: Kristýna Janáčková s manželem a syny Luisem (starší) a Eliotem (mladší), její maminka, dále Lela Geislerová s dcerou Máriou, vpravo Aňa s manželem Zdeňkem Janáčkem a synem Maxem.

Fotogalerie
31 fotografií