Dědička podílu hotelového impéria miluje růžovou barvu už dávno, jinak než s blond vlasy ji taky neznáme. K Barbie byla svého času také dost přirovnávána, především v době, kdy byla mladší a svobodná.

Ani jako vdaná paní, a dokonce matka malého synka Phoenixe Barrona se ale evidentně nenechá zahanbit. Nyní se na instagramu pochlubila sérií fotek, jak si užívá na lodi v Řecku. „Bikiny Barbie,“ okomentovala to sama a mnozí ji dávali za pravdu a tvrdili, že měla také dostat v novém filmu nějakou tu roličku. Stejně tak jí kdosi pochleboval, že vypadá úžasně, a ptal se, jak je možné, že nevypadá starší, než jedenadvacetiletá kost. 

Ovšem našli se i kritičtější hlasy, kteří Paris vyčetli především to, že místo několikahodinového focení by se spíše měla věnovat synovi, když už si ho »pořídila«. Společně s mužem Carterem Reumem (42) si totiž miminko nechali odnosit náhradní matkou. A to proto, že má prý Hiltonová fóbii z porodu. Ale všechno tohle by asi každý hodil za hlavu, kdyby blondýnka občas ukázala, že se dítěti nějak věnuje. 

Zatím to tak ale prostě moc nevypadá a lidé si toho už začínají všímat. „I vaši psi mají více pozornosti,“ zlobil se někdo v komentářích a další člověk přitakal, že je očividné, že miminko není prioritou. Abychom ale Paris příliš nekřivdili, je taky dost dobře možné, že když zrovna nefotí na instagram, chová se jako zodpovědná a milující maminka, jen se tím na sociálních sítích nechlubí, protože tam malého nechce vystavovat. 

Video
Video se připravuje ...

Od plotny na nákupy. Paris Hiltonová má svůj kuchařský pořad Profimedia

Fotogalerie
99 fotografií