Šestidílný špionážní thriller Voyo uvede sice až 27. října, ale slavnostní projekce v kině na Dlabačově proběhla už o pár dní dřív. Kromě hlavních protagonistů všechny překvapil svou přítomností otec Agáty Hanychové Jiří Hanych. Ten se totiž ve společnosti téměr neobjevuje, navíc na premiéru vyvedl svou půvabnou rusovlasou manželku, s níž si řekl "ano" před pěti lety. U svatby jim tehdy asistovala i jeho bývalá žena Veronika Žilková

Hlavními hvězdami večera ale byli dvojnásobný unavený otec dvou malých dětí Jakub Štáfek a známý cestovatel na motorce Jan Révai. Pánové se sice ve společnosti často neobjevují, ale tady se skvěle bavili. Při pozdravu se tak pevně chytili za ruce, až Révai skoro zlomil ruku mladšímu Štáfkovi. Ten zaúpěl bolestí, ale vtípek pochopil a hned nasadil zpět svůj úsměv. Pánové pak po celou dobu klábosili a popíjeli pivko, pro které Jakub kolegovi ochotně chodil. 

Na projekci pochopitelně nechyběla ani jejich kolegyně a další hvězda seriálu Pavla Gajdošíková a také nestárnoucí Jitka Schneiderová. Tu doprovodila její krásná dcera Sofie (17), kterou má s Davidem Švehlíkem a která podobu svého otce nezapře. 

Kinosál ozdobily také bývalé účastníce Love Islandu Adriana Brabencová s Oliverem Průchou, kteří na ostrově tvořili pár, Petra Beníšková, Natálie Smutná, Lu Jambor, Bruno Silva nebo Sandro Jandejsek. 

Na nový seriál byla zvědavá i Belladona z pořadu Na lovu Viktorie Mertová, Martina Preissová nebo Lucie Štěpánková s partnerem Radkem Žákem. 

 

Video
Video se připravuje ...

Jakub Štáfek: Natočil seriál o pivu, pivař ale není! David Turek

Fotogalerie
56 fotografií