To, že je herečka na roli zlé královny pyšná, dávala najevo na svém Instagramu, kde na film neustále upozorňovala, tudíž se očekávalo, že na premiéře v Praze nebude chybět. Ale Táňa Pauhofová chyběla a přes sociální síť poslala jen pozvánku a natočila se od prsou nahoru, takže víc vidět nebylo. 

„Ahoj kamarádi, zveme vás na naší pohádku Zakletá jeskyně, která bude mít premiéru na den dětí,“ řekla ve videu herečka a poslala vzdušnou pusu. Slovenská média už delší dobu řešila, že je v jiném stavu, ale sama Táňa nic nepotvrdila, až její manžel Jonatán Pastirčák (28) potvrdil, že bude otec. 

Ale i bez ní si další herci jako Karel Dobrý (53), Predrag Bjelac (59) nebo Dominick Benedikt (32) premiéru užili. Posledně jmenovaný, představitel prince Cyrila sice o berlích, ale za to s úsměvem. Před několika dny spadl ze skútru a namohl si nohu. Přitom při natáčení filmu odmítl kaskadéra a všechny odvážné scény, ať už na koni, nebo při seskoku ze skály absolvoval osobně. 

VIDEO: Oceněný Karel Dobrý po Českém lvu: Kdybych to nedostal, byl bych zklamaný

Video
Video se připravuje ...

Oceněný Karel Dobrý po Českém lvu: Kdybych to nedostal, byl bych zklamaný. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Snad poprvé si kladnou roli, a to krále, zahrál Predrag, který je známý z role Igora Karkarova ve filmu Harry Potter: Ohnivý pohár a ve většině kriminálek hraje nemilosrdného mafiána. 

Karel Dobrý k obleku zvolil parádní kotníkové boty z hadí kůže a ocenili to i jeho kolegové. Tereza Bebarová (46) vzala na film svou dceru Klaudii a celou rodinku vyvedl i Jan Révai. Přišla s ním půvabná manželka Zuzana a synové Jakub a Matěj. 

Fotogalerie
45 fotografií