Podle poroty Depp prokázal, že jeho exmanželka Heardová se na něm dopustila pomluvy a uložila herečce zaplatit odškodné ve výši 15 milionů dolarů (asi 350 milionů korun). Porota ovšem uznala i část žaloby Heardové, a tak i ona by se měla od Johnnyho dočkat odškodnění, v jejím případě jde však o „pouhé“ dva miliony dolarů.

Původně Depp po Heardové požadoval odškodnění až ve výši 50 milionů dolarů (1,15 miliardy dolarů), ta si to samozřejmě nenechala líbit a požadovala dvojnásobek. Porota však zřejmě usoudila, že částky, které uložila zaplatit, jsou dostatečné. Vzhledem k tomu, že oba zúčastnění tvrdili, že ve sporu nejde o peníze, neměli by mít s částkami problém. I když Amber jistě takový výsledek nepotěšil.

Konečný verdikt si ale přišla do soudní síně vyslechnout jen Heardová, na tuto příležitost oblékla černé šaty a tvářila se velmi nervózně, po vynesení rozsudku na ní bylo patrné obrovské zklamání. Tomu se ale není co divit.

K soudu se naopak nedostavil Depp, ten je totiž v Británii na turné s legendárním kytaristou Jeffem Beckem, podle zdroje Daily Mailu šlo o „již dříve naplánovaný pracovní závazek“.

A zatímco Amber po vynesení rozsudku krátce objala své právníky a zmizela, Johnny začal slavit. Byl spatřen v hospodě v Newcastlu s Beckem a s britským zpěvákem Samem Fenderem. Z videa, které na místě vzniklo, je jasné, že výhra ve sporu netěší jen samotnou hereckou legendu, ale i jeho fanoušky, se kterými se Johny velmi přátelsky zdravil a neváhal si s nimi i plácnout. Mrkněte do galerie a uvidíte, že spokojenost z Johnnyho doslova vyzařovala.

A zatímco Depp slavil své vítězství, jeho exmanželka usedla k Instagramu, kde zveřejnila prohlášení o tom, že její zklamání se ani nedá vyjádřit slovy.

Video: Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie

Video
Video se připravuje ...

Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie! Blesk

Fotogalerie
128 fotografií