Amber Heardová se ve čtvrtek u soudu sesypala jako domeček z karet. Slavná blondýnka propukla v pláč a před všemi přítomnými popisovala, jak jí chodí tisíce výhrůžek smrtí!

„Lidé mě chtějí zabít a opakují mi to každý den,“ nechala se slyšet v emotivní výpovědi. Herečku prý její odpůrci denně zastrašují, obtěžují a ponižují. „Chtějí mé miminko strčit do mikrovlnky. Tohle mi říkají,“ uvedla. Herečka v roce 2021 adoptovala holčičku, které dala jméno Oonagh Paige.

Podle Heardové ovšem nejde jen o lidi z řad veřejnosti. Vyhrožovat jí měl i sám Depp. „Johnny mi vyhrožoval, že pokud ho někdy opustím, zařídí, abych na něj myslela každý jeden den až do konce života,“ popisovala. Své naštvané fanoušky Depp prý v obtěžování Heardové navíc ještě podporuje. Ona si mezitím prý jen přeje, aby už od svého bývalého i jeho příznivců měla klid... 

Heardová a Depp byli manželi v letech 2015 až 2017. V roce 2018 herečka publikovala článek, ve kterém se označila za přeživší domácího násilí. Depp ji následně zažaloval pro pomluvu; kvůli nařčení přišel o několik rolí. 

VIDEO: Amber Heardová s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016

Video
Video se připravuje ...

Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016 Youtube.com

Fotogalerie
58 fotografií