Ve sporu o pomluvu mezi bývalými manžely Deppem a Heardovou zazněla i výpověď herečky Ellen Barkinové známé například ze snímků Policie z New Orleans (1986), Fešák Johnny (1989) nebo Dannyho parťáci 3 (2007). Barkinová se s Deppem seznámila v roce 1990 a jejich přátelství postupně přerostlo v sexuální poměr, který trval několik měsíců.

Podle herečky byl Depp v té době extrémně žárlivý. Na videu s její výpovědí z roku 2019, které bylo před soudem puštěno, herečka uvedla, že to byl „žárlivý muž s touhou druhého ovládat“

„Kam jdeš? S kým tam jdeš? Co jsi dělala včera v noci?“ Takové dotazy prý byly na denním pořádku. „Jednou jsem měla škrábanec na zádech, který ho velmi, velmi rozzlobil, protože byl přesvědčen, že jsem měla sex s někým jiným,“ řekla. 

Podle Barkinové, která se po boku Deppa objevila například ve filmu Strach a hnus v Las Vegas (1998), byl herec neustále opilý nebo pod vlivem různých látek. Kvůli tomu nad sebou prý často vůbec neměl kontrolu. „Neustále buď pil, nebo kouřil jointy,“ vypověděla. Jednou při hádce měl Depp dokonce směrem k Barkinové mrštit láhví od vína. Herečce se tenkrát naštěstí nic vážného nestalo. 

Depp žaluje svou bývalou manželku Amber Heardovou pro pomluvu o 50 milionů dolarů (1,1 miliardy korun) kvůli článku pro The Washington Post z roku 2018, ve kterém se označila za oběť domácího násilí. Ona na něj podala protižalobu o 100 milionů dolarů (2,2 miliard korun). V pondělí 16. května byl proces po týdenní pauze opět zahájen.

VIDEO: Amber Heardová s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016

Video
Video se připravuje ...

Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016 Youtube.com

Fotogalerie
158 fotografií